Στο Κίεβο μίλησαν για το «κλειδί» που βρήκε η Ρωσία στην ουκρανική αεράμυνα

Freepen.gr - Ο Aleksey Arestovich, σύμβουλος του Προέδρου της Ουκρανίας, είπε ότι η Ρωσία βρήκε το «κλειδί» για το ουκρανικό σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας με σκοπό να αναγκάσει την αεράμυνα να απελευθερώσει όλο το απόθεμα πυραύλων που είχε στη διάθεση του Κιέβου. κατά τη διάρκεια επιθέσεων με drone.

«Βρήκαν το κλειδί για την αεράμυνα μας και αυτό το κλειδί είναι να μας κάνουν να πυροβολήσουμε ολόκληρο το απόθεμα πυραύλων μας, πολεμώντας τα drones, από τα οποία 2,4 χιλιάδες έχουν ναυλωθεί» είπε ο Arestovich.

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Ουκρανίας κατηγόρησε το Ιράν ότι προμηθεύει όπλα και μη επανδρωμένα αεροσκάφη στη Ρωσία και ζήτησε την άμεση διακοπή τους αναφέροντας πως ιρανικής κατασκευής μη επανδρωμένα αεροσκάφη χρησιμοποιήθηκαν για να χτυπήσουν κρίσιμες εγκαταστάσεις υποδομής.

Πρόσφατα τρατιώτες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας (AFU) παραδέχτηκαν ότι τα ιρανικά drones καμικάζι Shahed-136 και τα drones Mohajer-6 αποτελούν σοβαρή απειλή για τον ουκρανικό στρατό.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail