Πούτιν: Οι ουκρανικές ειδικές υπηρεσίες πίσω από την επίθεση στη Γέφυρα της Κριμαίας

Gavriil Grigorov/ΡΟΟL/ΤΑSS
Freepen.gr -
Οι ρωσικές αρχές δεν έχουν καμία αμφιβολία ότι η έκρηξη στη γέφυρα της Κριμαίας ήταν τρομοκρατική επίθεση με στόχο την καταστροφή της κρίσιμης πολιτικής υποδομής της Ρωσίας, δήλωσε την Κυριακή ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν. Πρόσθεσε πως πίσω από την επίθεση βρίσκονται οι ουκρανικές ειδικές υπηρεσίες.

"Αυτό είναι ακριβώς όπως είπατε, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία [για αυτό]. Πρόκειται για μια τρομοκρατική ενέργεια που στοχεύει στην καταστροφή της κρίσιμης πολιτικής υποδομής της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Διατάχθηκε, συντάχθηκε και εκτελέστηκε από τις ειδικές υπηρεσίες της Ουκρανίας », δήλωσε ο αρχηγός του κράτους σε συνάντηση με τον επικεφαλής της Ερευνητικής Επιτροπής της Ρωσικής Ομοσπονδίας Alexander Bastrykin.

Ο επικεφαλής της Ερευνητικής Επιτροπής το επιβεβαίωσε, προσθέτοντας ότι πολίτες της Ρωσίας και ξένων χωρών βοήθησαν τις ουκρανικές ειδικές υπηρεσίες στην προετοιμασία της επίθεσης.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail