Ρώσος αναλυτής: Η Ευρώπη αργά ή γρήγορα θα συμφωνήσει στη δημιουργία κόμβου φυσικού αερίου στην Τουρκία

Φωτογραφία : Turkish Stream
Freepen.gr - Η ιδέα της δημιουργίας ενός κόμβου φυσικού αερίου στην Τουρκία είναι μια κομψή κίνηση του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, η οποία σας επιτρέπει να διατηρείτε τις προμήθειες φυσικού αερίου στην Ευρώπη, ενώ η ΕΕ αργά ή γρήγορα θα συμφωνήσει με αυτήν την επιλογή, υπό τις παρούσες συνθήκες. γίνεται σχεδόν αδιαμφισβήτητο, δήλωσε στο RIA Novosti ο Fedor Lukyanov, διευθυντής ανάπτυξης της διεθνούς λέσχης συζητήσεων "Valdai".

Νωρίτερα, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε ότι η Ρωσία θα μπορούσε να μεταφέρει τη διαμετακόμιση φυσικού αερίου από το Nord Stream στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας και στην Τουρκία. 

Ο Ρώσος ηγέτης συζήτησε την ιδέα με τον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν. Αμφότεροι έδωσαν εντολή να διευθετηθεί το θέμα λεπτομερώς και γρήγορα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail