Ο Καντίροφ στέλνει και τους τρεις ανήλικους γιους στο μέτωπο της Ουκρανίας

Yelena Afonina/TASS
Freepen.gr -
Ο ηγέτης της Τσετσενίας Ραμζάν Καντίροφ δήλωσε τη Δευτέρα πως οι τρεις έφηβοι γιοι του θα συμμετάσχουν σύντομα στη ρωσική ειδική στρατιωτική επιχείρηση.

«Οι εγγονοί του πρώτου προέδρου της Τσετσενικής Δημοκρατίας, του Ήρωα της Ρωσίας Akhmat-Khadzhi Kadyrov, Akhmat, Eli και Adam είναι ηλικίας 16, 15 και 14 ετών αντίστοιχα, αλλά η στρατιωτική τους εκπαίδευση ξεκίνησε πολύ καιρό πριν, σχεδόν στην παιδική ηλικία. Δεν αρκεί μόνο να ξέρεις να σουτάρεις. <...> Ο Αχμάτ, ο Έλι και ο Άνταμ είναι έτοιμοι να χρησιμοποιήσουν τις ικανότητές τους στη ζώνη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης και δεν κάνω πλάκα», έγραψε ο Τσετσένος ηγέτης στο κανάλι του στο Telegram.

"Ήρθε η ώρα να δείξουν την αξία τους σε πραγματική μάχη και δεν μπορώ παρά να καλωσορίσω την επιθυμία τους. Σύντομα, θα φύγουν για το μέτωπο, για τα πιο δύσκολα τμήματα της γραμμής επαφής", τόνισε ο Καντίροφ.

Σύμφωνα με τον Καντίροφ, οι γιοι του μαθαίνουν τώρα πώς να χειρίζονται διάφορα όπλα, να τα χρησιμοποιούν σε οποιαδήποτε απόσταση, καθώς και να μελετούν βασική θεωρία. "Πάντα πίστευα ότι ο κύριος στόχος κάθε πατέρα είναι να καλλιεργήσει στους γιους του το φόβο του Θεού και να τους μάθει να υπερασπίζονται την οικογένεια, το λαό και την πατρίδα τους. Αν θέλετε ειρήνη, προετοιμαστείτε για πόλεμο", πρόσθεσε, σημειώνοντας πως η σε νεαρή ηλικία δεν πρέπει να σταθεί εμπόδιο στην εκπαίδευση υπερασπιστών της πατρίδας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail