Αστυνομικοί καταδίωξαν διαρρήκτες ενώ πήγαιναν να μπουν σε μονοκατοικία

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, τρεις ημεδαποί (δύο 23χρονοι και 37χρονος) για διακεκριμένες κλοπές κατ’ εξακολούθηση και απείθεια.

Λίγο πριν, οι ανωτέρω βραδινές ώρες της 16-10-2022, αποπειράθηκαν να εισέλθουν σε μονοκατοικία στην Παιανία, ωστόσο έγιναν αντιληπτοί, επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και διέφυγαν.

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης μετά από αναζητήσεις κατάφεραν να εντοπίσουν το αυτοκίνητο στην περιοχή του Γέρακα. Οι αστυνομικοί κάλεσαν τον οδηγό του οχήματος να σταματήσει το όχημα, πλην όμως οι επιβαίνοντες δε συμμορφώθηκαν στις υποδείξεις και ακολούθησε καταδίωξη.

Μετά την ακινητοποίηση του αυτοκινήτου, οι (4) επιβαίνοντες εξήλθαν και τράπηκαν σε φυγή. Αφού τους καταδίωξαν πεζή, κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τους δύο εξ’ αυτών (27χρονοι) στο σημείο, ενώ ο 37χρονος εντοπίστηκε την επόμενη μέρα στις Αχαρνές.

Όπως διαπιστώθηκε η οπίσθια πινακίδα κυκλοφορίας του αυτοκινήτου είχε κλαπεί την 16-10-2022.

Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Παιανίας και κατόπιν προανακριτικής έρευνας, οι ανωτέρω ταυτοποιήθηκαν ως δράστες σε επιπλέον (5) περιπτώσεις κλοπών από οικίες στην περιοχή της Παιανίας.

Όσον αφορά τον τρόπο δράσης τους, οι κατηγορούμενοι εισέρχονταν στις οικίες παραβιάζοντας αποκλειστικά τις μπαλκονόπορτες αυτών και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, κοσμήματα και ρουχισμό.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού τους συνεχίζεται.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail