Ο Πούτιν υπογράφει διάταγμα για αυστηρότερα μέτρα ασφαλείας για τη γέφυρα της Κριμαίας

Gavriil Grigorov/TASS
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν υπέγραψε διάταγμα για την ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας για τη γέφυρα της Κριμαίας καθώς και για την ενεργειακή γέφυρα και τον αγωγό φυσικού αερίου που συνδέει τη χερσόνησο με την ηπειρωτική Ρωσία, ανέφερε το Κρεμλίνο σε δήλωση το Σάββατο.

«Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας θα έχει την εξουσία να οργανώνει και να συντονίζει τα μέτρα προστασίας για τη διέλευση του στενού Κερτς, την ενεργειακή γέφυρα του δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας μεταξύ της Ρωσικής Ομοσπονδίας και της Χερσονήσου της Κριμαίας, μαζί με τον κεντρικό αγωγό φυσικού αερίου μεταξύ των Περιφερειών Κρασνοντάρ και Κριμαίας, κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του», αναφέρει το έγγραφο.

Σύμφωνα με το διάταγμα, αυτό γίνεται για να ενισχυθεί η αποτελεσματικότητα των μέτρων προστασίας για τη διάβαση μεταφορών, την ενεργειακή γέφυρα και τον αγωγό φυσικού αερίου μέσω του στενού Κερτς.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail