Οι Ρώσοι ξαναπιάστηκαν στον ύπνο: Οι Ουκρανοί χτύπησαν τη Γέφυρα της Κριμαίας ενώ περνούσε τρένο με καύσιμα!

Ένα φορτηγό ανατινάχθηκε στη γέφυρα της Κριμαίας, αναφέρει το TASS επικαλούμενο την Εθνική Αντιτρομοκρατική Επιτροπή (NAC). Το περιστατικό προκάλεσε τη μερική κατάρρευση δύο ανοιγμάτων της γέφυρας και την πυρκαγιά επτά δεξαμενών καυσίμων του τρένου.

«Σήμερα στις 06:07 στο αυτοκινητιστικό τμήμα της γέφυρας της Κριμαίας από την πλευρά της χερσονήσου Ταμάν ανατινάχθηκε ένα φορτηγό, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα την ανάφλεξη επτά δεξαμενών καυσίμων ενός σιδηροδρομικού τρένου που κατευθυνόταν προς τη χερσόνησο της Κριμαίας. Υπήρξε μερική κατάρρευση δύο ανοιγμάτων αυτοκινήτων της γέφυρας», ανέφερε η επιτροπή.

Παράλληλα, η αψίδα πάνω από το πλωτό τμήμα της γέφυρας παρέμεινε άθικτη. Τώρα οι ειδικοί προσπαθούν να εξακριβώσουν τις συνθήκες της έκρηξης, καθώς και να λάβουν μέτρα για την εξάλειψη των συνεπειών της, πρόσθεσε το NAC.

Η ουσία είναι ότι οι Ρώσοι πιάστηκαν [ξανά] στον ύπνο. Γνώριζαν πως η γέφυρα της Κριμαίας αποτελεί βασικό στόχο των δυνάμεων του Κιέβου. Επίσης, το χτύπημα την ώρα της διέλευσης του τρένου με τις δεξαμενές καυσίμων αποτελεί στοιχείο της ενημέρωσης που είχαν οι δυνάμεις οι οποίες οργάνωσαν την επίθεση.

Η ρωσική πλευρά τον τελευταίο μήνα δείχνει βραχυκυκλωμένη και η επιστράτευση ίσως να μη λύσει τα ζητήματα.

Ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδύκτυο από την επίθεση, δείχνει πως πρόκειται για βομβιστή αυτοκτονίας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail