Το ψηφιακό στρατόπεδο: ψηφιακό νόμισμα - το τέλος της ελευθερίας

Όταν το παραδοσιακό νόμισμα καταργηθεί σταδιακά, όλοι θα υποφέρουν. Ο ειδικός στο Bitcoin, Anthony Pompliano, περιγράφει το ψηφιακό νόμισμα ως «μία από τις χειρότερες παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην ιστορία».

Irina Bazon

Από: filoinikodimou.blogspot.com

Στο όραμα του Μπάιντεν , το ψηφιακό νόμισμα θα «βοηθήσει τις δημοκρατίες να βελτιώσουν τις ζωές των ανθρώπων». Φυσικά, το ψηφιακό νόμισμα προβάλλεται ως «λύση» σε προβλήματα που δεν γνωρίζαμε ότι είχαμε. Θεωρείται πολύ πιο αποτελεσματικό, ωφέλιμο για το περιβάλλον και ακόμη πιο «υγιεινό» από το χαρτονόμισμα.

Όμως, παρά τα ωραία λόγια με τα οποία παρουσιάζεται, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το ψηφιακό νόμισμα είναι μια εκπομπή τρόμου που πρόκειται να ξεδιπλωθεί, γράφει το WND News Center , σε μια ενδιαφέρουσα ανάλυση για το θέμα:

Υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι. Το ψηφιακό νόμισμα θα είναι ευάλωτο σε hacking, μπορεί να επηρεαστεί από τεχνολογικά λάθη και διακοπές ρεύματος. Οποιεσδήποτε παρατυπίες στο σύστημα θα σημαίνουν ότι τα χρήματά σας δεν είναι διαθέσιμα «αυτήν τη στιγμή». Όταν συμβαίνουν περιφερειακές καταστροφές (όπως ο τυφώνας Ian), με εκτεταμένες διακοπές ρεύματος, κανείς στις πληγείσες περιοχές δεν θα μπορεί να ανταλλάξει νόμισμα, κάτι που θα δημιουργήσει πρόσθετη ταλαιπωρία πέρα ​​από το υπάρχον χάος.

Όταν το παραδοσιακό νόμισμα καταργηθεί σταδιακά, όλοι θα υποφέρουν. Ο ειδικός του Bitcoin, Anthony Pompliano , περιγράφει το ψηφιακό νόμισμα ως «μία από τις χειρότερες παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην ιστορία». Σημειώνει:

«Μόλις ένα ψηφιακό νόμισμα κεντρικής τράπεζας βρεθεί στα χέρια ενός πληθυσμού, η κεντρική τράπεζα θα έχει παγιώσει τον πλήρη έλεγχό της. Δεν θα χρειάζεται πλέον να προσφεύγουν στο δικαστήριο ή να επικαλούνται εξουσίες έκτακτης ανάγκης για να σας πουν με ποιον μπορείτε να συναλλάσσεστε. Όλες αυτές οι [εξουσίες] μπορούν να εφαρμοστούν μέσω απομακρυσμένων ψηφιακών τεχνολογιών. Αυτοί οι κεντρικοί τραπεζίτες θα μπορούν να βλέπουν τι υπάρχει στον τραπεζικό σας λογαριασμό, με ποιους πραγματοποιείτε συναλλαγές, τι αγοράζετε και οτιδήποτε άλλο θέλουν να μάθουν για την οικονομική σας ζωή. Αυτή η πλήρης διαφάνεια με το κράτος καταργεί όλα τα εμπόδια προστασίας της ιδιωτικής ζωής, ενώ δίνει στα ιδρύματα τη δυνατότητα να λογοκρίνουν οποιαδήποτε συναλλαγή, είτε έχουν νόμιμο λόγο είτε όχι».

Ο αυξανόμενος κυβερνητικός έλεγχος στο νομισματικό σύστημα συμβαδίζει με την έννοια της κοινωνικής βαθμολογίας, ένα σύστημα που χρησιμοποιείται από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα αλλά υιοθετείται γρήγορα σε άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Αμερικής.

Οτιδήποτε περιλαμβάνει ανταλλαγή συναλλάγματος ή συναλλαγές θα μπορεί να παρακολουθείται και οι συναλλαγές θα απορρίπτονται για λόγους όπως πυροβόλα όπλα, κρέας ή άλλες (επί του παρόντος) νόμιμες αλλά πολιτικά εσφαλμένες αγορές. Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ εγκαινιάζει ήδη έναν συνασπισμό για να ανταμείψει τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν λιγότερους πόρους με «πιστώσεις άνθρακα». Το ψηφιακό νόμισμα θα κάνει εφικτό όλο αυτό το σενάριο.

Η αλήθεια είναι ότι το ψηφιακό νόμισμα εισάγεται για έναν μόνο λόγο: για να μετατραπεί σε όπλο κατά των πολιτικών εχθρών. Και όπως έχει ξεκαθαρίσει ο ίδιος ο Μπάιντεν τις τελευταίες εβδομάδες , οι πολιτικοί του εχθροί θα περιλαμβάνουν όποιον δεν υποστηρίζει ολόψυχα την κυριαρχία του τρόμου.

Το ψηφιακό νόμισμα θα επιτρέψει στην κυβέρνηση να κατάσχει περιουσιακά στοιχεία αυθαίρετα. Ας ξεχάσουμε αυτές τις μεταμεσονύχτιες επιδρομές του FBI. Θα χρειαστεί μόνο ένα κλικ ενός κουμπιού και το θύμα δεν θα κατέχει τίποτα. Η απλή απειλή της αντιμετώπισης αυτής της πιθανότητας θα είναι αρκετή για να κάνει όλους εκτός από τους πιο πεισματάρηδες αντάρτες να συμμορφωθούν με το καθεστώς.

Η Catherine Austin Fitts, πρώην βοηθός γραμματέας του Υπουργείου Στέγασης και Αστικής Ανάπτυξης των ΗΠΑ, είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της: «Αν μεταφέρετε κάθε άνθρωπο σε ένα ψηφιακό στρατόπεδο συγκέντρωσης, αδειάστε τον τραπεζικό του λογαριασμό όποτε θέλετε και πείτε τι μπορεί ή τι μπορεί». Για να μην ξοδέψουν τα χρήματά τους, [θέσατε] τον απόλυτο έλεγχο».

Αν νομίζετε ότι η φράση «ψηφιακό στρατόπεδο συγκέντρωσης» ακούγεται τραβηγμένη, ξανασκεφτείτε το. Εάν η κυβέρνηση αποφασίσει να σας τιμωρήσει, τελειώσατε. Δεν θα μπορείτε να πληρώσετε τον λογαριασμό του ρεύματος, άρα θα μείνετε χωρίς ρεύμα. Δεν θα μπορείτε να πληρώσετε τον λογαριασμό του νερού σας, επομένως το νερό σας θα απενεργοποιηθεί. Δεν θα μπορείτε να αγοράσετε βενζίνη, επομένως δεν θα μπορείτε να οδηγείτε. Δεν θα μπορείτε να πληρώσετε το ενοίκιο ή τη δόση της στέγασης, οπότε θα σας διώξουν. Δεν θα μπορείτε να πληρώσετε τους φόρους της ακίνητης περιουσίας σας, επομένως το (πληρωμένο) σπίτι σας θα κατασχεθεί. Δεν θα μπορείτε να αγοράσετε φαγητό. Για να μην αναφέρουμε την ιατρική περίθαλψη.

Αυτή η διαδοχική σειρά γεγονότων μπορεί κυριολεκτικά να ενεργοποιηθεί με το πάτημα ενός κουμπιού. Δεν θα σε φυλακίσουν, ούτε θα χρειαστεί. Η ζωή σου θα γίνει κόλαση.

«Όταν κυκλοφορήσουν τα δολάρια Μπάιντεν [ψηφιακό νόμισμα], πολλοί ειδικοί -συμπεριλαμβανομένου και εμένα- πιστεύουν ότι θα ξεκινήσει μια εποχή πλήρους κυβερνητικού ελέγχου και επιτήρησης», λέει ο πρώην αξιωματούχος της CIA Τζιμ Ρίκαρντς . «Δεν είναι υπερβολή. Αυτό θα διευρύνει πολύ τη δύναμη και την επιρροή της ομοσπονδιακής κυβέρνησης... ενεργώντας ουσιαστικά ως ένα νέο είδος «spyware». Με τα δολάρια Μπάιντεν, η κυβέρνηση θα είναι σε θέση να σας αναγκάσει να συμμορφωθείτε με την ατζέντα της. Γιατί αν δεν το κάνετε, μπορεί να σας παγώσουν τα χρήματά σας. Δεν θα είναι σαν το πάγωμα ενός τραπεζικού λογαριασμού, θα είναι πολύ πιο εύκολο».

Θα μπορούσατε να πείτε ότι είναι μια απλή θεωρία συνωμοσίας, αλλά φανταστείτε το εξής: αν υπήρχε ψηφιακό νόμισμα πριν από δύο χρόνια, θα είχε συνδεθεί με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά του COVID-19; Η απλή απάντηση είναι "Ναι!": Χωρίς εμβόλιο, καμμία πρόσβαση στα δικά σας χρήματα.

Το τρομακτικό με το ψηφιακό νόμισμα είναι ότι τίποτα δεν θα μπορέσει να το παρακάμψει. Θα διαποτίσει κυριολεκτικά κάθε πτυχή της ζωής κάθε ανθρώπου, ανεξάρτητα από το πόσο μακρινό και αποσυνδεδεμένο μπορεί να είναι. Κάποιοι λένε ότι θα προκύψει παράλληλα μια κοινωνία ανταλλαγής, αλλά δεν μπορείτε να ανταλλάξετε για ασφάλιση αυτοκινήτου, φόρους ιδιοκτησίας ή άλλες κρατικές απαιτήσεις. Το ψηφιακό νόμισμα θα σημαίνει στην πραγματικότητα το τέλος της ελευθερίας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail