Γιατί ήταν σημαντικό για τον Μπάιντεν να ξεκινήσει πόλεμο στην Ουκρανία;

Το 2014, ο Τζο Μπάιντεν ήταν ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ομπάμα και ο Τζον Κέρι ήταν ο υπουργός Εξωτερικών. Εργάστηκαν προς την ίδια κατεύθυνση όταν πρόκειται για τη Ρωσία, αλλά ο Μπάιντεν ήταν η κινητήρια δύναμη όταν επρόκειτο να πραγματοποιηθεί ένα πραξικόπημα στην Ουκρανία.

Hans Myrebro – Σουηδός ακαδημαϊκός και συγγραφέας - pravda.ru / Παρουσίαση Freepen.gr

Γι' αυτό σηκώθηκε πρόθυμα όταν το πράγμα άρχισε να σφίγγει στην πλατεία Μαϊντάν στο Κίεβο. Έτρεχε εκεί με τη Victoria Nuland και τον John McCain να μοιράζουν καραμέλες και ψωμί στους δεξιούς εξτρεμιστές που ήταν υπεύθυνοι για τη βία. Αυτοί για πολλά χρόνια είχαν ανατραφεί και υποβληθεί σε πλύση εγκεφάλου κυρίως από τη φροντίδα των Ηνωμένων Πολιτειών. Διάσημοι Ναζί από την εποχή του Χίτλερ θεωρούνταν πρότυπα.

Η Βικτόρια Νούλαντ, εκπρόσωπος των ΗΠΑ για την Ευρώπη, δήλωσε σε σχέση με το πραξικόπημα στην Ουκρανία ότι από το 1991 η Ουάσιγκτον είχε ξοδέψει 5 δισεκατομμύρια δολάρια στην Ουκρανία για «μέτρα προώθησης της δημοκρατίας». Στην πραγματικότητα, τα κεφάλαια χρησιμοποιήθηκαν για την υποστήριξη ανατρεπτικών δραστηριοτήτων μέσω των λεγόμενων «μπροστινών ομάδων» που συνεργάζονταν με τον ηγέτη των Ναζί Stephan Bandera από την εποχή του Χίτλερ. Δεν μπορείς να πεις πως εργάζεσαι για τη δημοκρατία ενώ κάνεις πραξικόπημα.

Οι Ρώσοι και όσοι δε θεωρούνταν γνήσια Γερμανοί υποβιβάστηκαν σε "untermenschen". Η Ουκρανία μετατρεπόταν σε ένα δημοκρατικό κράτος με ένα ολιγαρχικό σύστημα εξουσίας όπου η οικονομική ανάπτυξη ήταν ανύπαρκτη, επειδή τα ηνία της εξουσίας είχαν στα χέρια τους οι ολιγάρχες και όχι οι πολιτικοί. 



Αυτή η δημοκρατία είχε προβλεφθεί και ανατραπεί από τη συμμορία της Ουάσιγκτον, μέρος της οποίας ήταν η Viktoria Nuland. Η Νούλαντ διόρισε πρωθυπουργό της Ουκρανίας έναν ακροδεξιό, τον Αρσενί Γιατσενιούκ. Ο δρόμος προς τον πόλεμο δύσκολα μπορεί να χαραχθεί πιο ξεκάθαρα από αυτό. Ο Γιατσενιούκ, με τη σειρά του, διόρισε αρκετούς Ναζί στην κυβέρνησή του.

Αλλά η οικονομική και ηθική υποστήριξη που παρείχαν οι ΗΠΑ δεν πήγε ποτέ στην καταπολέμηση των αντιδημοκρατικών ολιγαρχών. Αντίθετα, υποθάλπιζε ρατσιστικά αισθήματα ναζιστικού τύπου εναντίον του ρωσικού πληθυσμού και άλλων «ανώμαλων» μειονοτήτων. Αυτή η μορφή ψυχικής περίπτωσης εντοπίστηκε κυρίως στο δυτικό τμήμα της χώρας.

Ήδη από τον σχηματισμό της Ουκρανίας, οι Ηνωμένες Πολιτείες εργάζονται για να σπείρουν τον σπόρο του δράκου της άγνοιας και του γνήσιου μίσους. Ο στόχος ήταν να πάει η αστάθεια πιο μακριά στα ρωσικά σύνορα - να συντρίψει τη χώρα που είχε 20 εκατομμύρια πολίτες της που σφαγιάστηκαν από τους Ναζί κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Μπορείτε να φανταστείτε μια πιο αντιψυχολογική και σατανική στρατηγική;

Είναι πραγματικά λυπηρό που οι Ουκρανοί στρατιώτες δε συνειδητοποιούν πως δεν πολεμούν για την πατρίδα τους. Αγωνίζονται για τον θείο Σαμ που θέλει να διατηρήσει την εξουσία στην Ουκρανία. Ήταν στις 24 Φεβρουαρίου 2014 όταν η Ουκρανία έχασε την ανεξαρτησία της και έγινε υποτελές αμερικανικό κράτος. Και γιατί ο θείος Σαμ, Μπάιντεν, θέλει να διατηρήσει την εξουσία στην Ουκρανία που απέκτησε μέσω του πραξικοπήματος πριν από 8 χρόνια; Λοιπόν, μπορεί να χρησιμοποιήσει τη χώρα ως δόλωμα στον στόχο του να κατακερματίσει και να αποσταθεροποιήσει τη Ρωσία.

Στις 26 Σεπτεμβρίου 2014, ο Carl Gershman, επικεφαλής του αμερικανικού NED, που εργάζεται για την ανατροπή και την καταστροφή διαφόρων καθεστώτων, είπε πως η Ουκρανία ήταν το μεγαλύτερο τρόπαιο, ένα σημαντικό βήμα στο δρόμο για την ανατροπή του Πούτιν.

Να το καταλάβετε, αυτή είναι η ρίζα του θέματος. Και εκεί έχεις την απάντηση στην ερώτηση:

Γιατί ήταν σημαντικό για τον Μπάιντεν να ξεκινήσει τον πόλεμο στην Ουκρανία;

Οι πρόεδροι που βρίσκονται στην εξουσία στην Ουκρανία από το 2014 ήταν όλοι τα σκυλάκια του θείου Σαμ.

Μπορείς όμως να μιλήσεις και για έναν άλλο σημαντικό λόγο. Η Ουκρανία ήταν πάντα το σημαντικότερο κέντρο του εβραϊκού σιωνισμού της Ευρώπης. Ήδη κατά τα τελευταία χρόνια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, οι Εβραίοι στη Σοβιετική Ένωση άρχισαν να ασκούν πιέσεις στον Στάλιν προκειμένου να καταλάβουν όλη την Κριμαία. Ο πρώην αρχηγός κατασκοπείας της Σοβιετικής Ένωσης, Πάβελ Σουντοπλάτοφ, το περιέγραψε προσεκτικά στο βιβλίο του «Διεύθυνση».

Ωστόσο, ολόκληρο το έργο καταστράφηκε, αλλά η φιλοδοξία της Ουκρανίας «η νέα Σιών» δεν έσβησε ποτέ.

Όταν στη συνέχεια αναλύουμε τους ανθρώπους πίσω από το πραξικόπημα του 2014, διαπιστώνουμε ότι είναι ως επί το πλείστον Σιωνιστές με επικεφαλής τον Τζο Μπάιντεν, τον Τζον ΜακΚέιν, τη Βικτόρια Νούλαντ, τον πρεσβευτή Πάιατ και τον Τζον Κέρι. Ο Ουκρανός Σιωνιστής με επικεφαλής τον ολιγάρχη Ihor Kolomoisky είχε προετοιμάσει το έδαφος για αυτούς στο Κίεβο και ήρθε, μεταξύ άλλων, να διορίσει την αδελφή ψυχή του Volodymyr Zelensky ως Πρόεδρο.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία ξεκίνησε πριν από οκτώ χρόνια. Μόλις ολοκληρώθηκε το πραξικόπημα, η κυβέρνηση με αρκετούς ναζί ως υπουργούς θα μπορούσε στη συνέχεια να εξαπολύσει παραστρατιωτικές ομάδες εναντίον της ρωσικής μειονότητας στο ανατολικό τμήμα της χώρας. Έτσι, ξεκίνησαν να συμβεί η κόλαση για την οποία οι ΗΠΑ εργάζονταν εδώ και πολλά χρόνια.

Το γεγονός ότι οι ΗΠΑ έχουν δημιουργήσει κόλαση για περισσότερους από 40 εκατομμύρια ανθρώπους θεωρείται ασήμαντο για τους Αμερικανούς. Οι ΗΠΑ δεν ανέλαβαν ποτέ την ευθύνη για τη μηχανή του ολοκαυτώματος που συχνά έπρεπε να λειτουργεί με μεγάλη ταχύτητα.

Επιστροφή στην ερώτηση του τίτλου! Οι ΗΠΑ ήθελαν να κάνουν την Κριμαία να γίνει μια εξαιρετικά σημαντική ναυτική και στρατιωτική βάση που θα μπορούσε εύκολα να βάλει ένα μαχαίρι στο λαιμό του Ιβάν. Επίσης, μια ωραία ισραηλινή αποικία.

Αναζητώντας τους ξεκάθαρους λόγους για τον πόλεμο στην Ουκρανία, δεν μπορούμε απολύτως να αγνοήσουμε το δαιμονικό ρόλο που διαδραματίζουν τα δυτικά κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης. Στο τέλος, φτάνεις στον στόχο σου και το κοινό καταλαβαίνει ποιος είναι ο επόμενος άνθρωπος που θα κρεμαστεί, στην προκειμένη περίπτωση ο Πούτιν. Στη συνέχεια, μπορείτε να χτυπήσετε το στήθος σας.

Θυμηθείτε ότι ο Πρόεδρος Ρούσβελτ χρειάστηκε δύο επιπλέον χρόνια ακραίων μέσων ενημέρωσης και ρητορικής μίσους για να κάνει τον αμερικανικό λαό να καταλάβει ότι ένας πόλεμος εναντίον του Χίτλερ ήταν απολύτως απαραίτητος. Οι σύμμαχοί του στην Ευρώπη ανέλαβαν με χαρά τη διαχείριση της πρώτης φάσης για την έναρξη του πολέμου. Χωρίς την πολεμική ατζέντα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα κανόνια και τα όπλα δε θα είχαν πυροβολήσει ποτέ.

Μετά υπάρχει το θέμα των χρημάτων. Οι ΗΠΑ είναι η μόνη χώρα που ωφελείται από αυτόν τον ευρωπαϊκό πόλεμο, τον οποίο τελικά κατάφεραν να φέρουν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail