Σάλος με τις δηλώσεις του πρώην ΥΠΕΞ της Πολωνίας - Ευχαρίστησε τις ΗΠΑ για τη ζημιά στο Nord Stream

RIA Novosti / Alexey Danichev
Freepen.gr - Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Πολωνίας Ράντοσλαβ Σικόρσκι χάρηκε για τη ζημιά στον αγωγό φυσικού αερίου Nord Stream.

«Μικρό, αλλά ωραίο», έγραψε ο Sikorsky στο Twitter κάτω από μια φωτογραφία από τον τόπο του ατυχήματος.

«Ευχαριστώ ΗΠΑ», πρόσθεσε, χωρίς να διευκρινίσει τι εννοούσε. Αργότερα, ο Sikorsky δημοσίευσε στο προφίλ του ένα απόσπασμα του προέδρου των ΗΠΑ  Τζο Μπάιντεν, ο οποίος απείλησε να καταστρέψει τον αγωγό φυσικού αερίου Nord Stream 2.

Σύμφωνα με τον πρώην υπουργό, το ατύχημα στο Nord Stream θα επιδεινώσει τις διαπραγματευτικές θέσεις της Ρωσίας.

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Πολωνίας Ράντοσλαβ Σικόρσκι ευχαρίστησε ουσιαστικά τις Ηνωμένες Πολιτείες για την καταστροφή της μη στρατιωτικής υποδομής της ΕΕ, δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.

«Ο Sikorsky, πολίτης χώρας της ΕΕ, μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο οποίος προηγουμένως κατείχε την επίσημη θέση του Υπουργού Εξωτερικών της Πολωνίας, ευχαρίστησε τις Ηνωμένες Πολιτείες για τη δολιοφθορά… Για την καταστροφή πολιτικών υποδομών στην επικράτεια των χωρών της ΕΕ» σχολίασε η Ζαχάροβα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail