Βαρύτατος υπαινιγμός από Ζαχάροβα στον Μπάιντεν για τα συμβάντα στους αγωγούς Nord Stream

Russian Foreign Ministry/TASS
Freepen.gr - Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν θα πρέπει να απαντήσει εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες πραγματοποίησαν την απειλή τους για τον αγωγό φυσικού αερίου Nord Stream 2, δήλωσε την Τετάρτη η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα.

«Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν πρέπει να απαντήσει στο ερώτημα εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες πραγματοποίησαν την απειλή τους στις 25 και 26 Σεπτεμβρίου όταν αναφέρθηκε έκτακτη ανάγκη σε τρεις γραμμές του Nord Stream 1 και του Nord Stream 2, η οποία έχει προκαταρκτικά αναγνωριστεί ως ρήξεις, ενώ ο ίδιος υποστήριξε πως ανατινάχτηκαν», είπε η Ρωσίδα διπλωμάτης στο κανάλι της στο Telegram. Σε αυτό, δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο ο ηγέτης των ΗΠΑ εκφωνεί την εν λόγω ομιλία.

«Η δήλωση πρόθεσής του υποστηρίχθηκε με μια υπόσχεση. Κάποιος πρέπει να είναι υπεύθυνος για τα λόγια του. Η αποτυχία να καταλάβει κανείς τι λέει δε απαλλάσσει κανέναν από την ευθύνη. Η Ευρώπη πρέπει να γνωρίζει την αλήθεια!» τόνισε η Ζαχάροβα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail