Τρώγοντας έντομα καθώς παγώνουμε στο σκοτάδι

reylin / pixabay
Η αποφασιστικότητα του ΝΑΤΟ να μας κάνει να παγώνουμε στο σκοτάδι και να επιβιώσουμε με παρασκευάσματα με βάση τα έντομα από το Hell's Kitchen του Bill Gates αξίζει την επείγουσα προσοχή μας. Γιατί τα γερμανικά μπιφτέκια περιορίζονται στην αναζήτηση τροφής για ξύλο στα δάση και στην απογύμνωση των σανίδων από τα παγκάκια των πάρκων; Γιατί οι Πολωνοί, που ζουν σε μια χώρα με τεράστια κοιτάσματα άνθρακα, πληρώνουν εκβιαστικές τιμές για τον άνθρακα, όποτε μπορούν να τον αποκτήσουν; Τι γίνεται με τη Ρωσοφοβική Ιρλανδία, η οποία δεν έχει αποθέματα πετρελαίου έκτακτης ανάγκης και εξαρτάται για την αναπλήρωση ηλεκτρικής ενέργειας από τη Βρετανία, η οποία εξαρτάται επίσης από τη Νορβηγία, η οποία έχει προειδοποιήσει τη Βρετανία ότι δεν μπορεί πλέον να την υποστηρίξει; Θα παγώσουμε όλοι στο σκοτάδι;

strategic-culture.org - Declan Hayes / Παρουσίαση Freepen.gr

Γιατί ο Μπιλ Γκέιτς, που είναι ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης γης στην Αμερική, μας λέει να τρώμε συνθετικά τρόφιμα; Τι σημαίνουν όλα αυτά για την αντικατάσταση της παραδοσιακής μας διατροφής με κατσαρίδες, ακρίδες και άλλα πιάτα που είναι περισσότερο προσαρμοσμένα στον ουρανίσκο των ποντικών παρά των ανθρώπων; Γιατί η Ιρλανδία σφάζει το εθνικό της κοπάδι και διώχνει τους ανθρώπους της στις πόλεις της, όπου αμερικανικές πολυεθνικές εταιρείες υπαγορεύουν τα υπέρογκα ενοίκια που πρέπει να πληρώσουν για να ζήσουν εκεί;

Για να έχουμε μια σωστή προοπτική για όλα αυτά, πρέπει να κοιτάξουμε γύρω μας και να κοιτάξουμε πίσω στις δικές μας ιστορίες, προτού τα αποτυχημένα ποσοστά αλφαβητισμού που προκαλούν οι πολιτικές των κυβερνήσεών μας εξαλείψουν τις εναπομείνασες αναλυτικές μας ικανότητες. Όσο μας αρέσει να διαβάζουμε τα έργα του Τσαρλς Ντίκενς, του Μαρκ Τουέιν και παρόμοιων μεγαλομανών, η ικανότητά μας να διαβάζουμε και να καταλαβαίνουμε είναι απλώς μια ιστορική παρέκκλιση, που επιβάλλεται από την ανάγκη των Ληστών Βαρώνων του δέκατου ένατου αιώνα για τους Uriah Heeps τους να παίζουν τα βιβλία. Χωρίς μια τέτοια απαίτηση, η γυναικεία λαϊκή μας θα εξακολουθούσε να ζει όπως οι Wrens of the Curragh, εκείνες οι δεκάδες χιλιάδες ιρλανδικές καθολικές γυναίκες που αναγκάστηκαν να επιβιώσουν ως πόρνες σε φράχτες γύρω από τις βάσεις του βρετανικού στρατού και των Αγγλικανών λατρευτών τους, ενώ μεταναστεύαμε στο νησί Mud του Δουβλίνου, το οποίο ήταν τόσο απελπισμένος λάκκος διαφθοράς που ενέπνευσε τόσο τον Μπραμ Στόκερ και τον Sheridan Le Fanu για να γράψουν τις ιστορίες τρόμου τους για βρικόλακες που τρώνε σάρκα, σωματοάρπαγες και άλλα παρόμοια.

Σχεδόν το ίδιο μοτίβο υπήρχε στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι οποίες έγιναν μάρτυρες ενός καρναβαλιού αντιδράσεων στο τέλος του Μεγάλου Πολέμου, καθώς οι βαρόνοι των ληστών και οι επιβολείς της Μαφίας τους έσπασαν κρανία για να μειώσουν τους μισθούς. Αν και αυτό το μοτίβο άλλαξε μετά το τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, αυτό έγινε για να κρατηθεί μακριά ο Κόκκινος Στρατός και να επιτραπεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, που επωφελήθηκαν πάρα πολύ από αυτόν τον πόλεμο, να συνεχίσουν να αποκομίζουν κέρδη χωρίς προηγούμενο.

Αυτό ήταν τότε και αυτό είναι τώρα, όπου το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ παρουσίασε τα αναθεωρημένα σχέδιά του για την αντιμετώπιση του σημερινού εξελισσόμενου οικονομικού τοπίου. Και είναι αυτό το σχέδιο, που υποστηρίζεται από τη δύναμη του ΝΑΤΟ, που εξηγεί αυτή τη νεοεμφανιζόμενη γεύση για την κατανάλωση εντόμων και τα υπολείμματα του Μπιλ Γκέιτς, κάτι που πρωτοστάτησαν οι Φιλιππίνες ενώ βρίσκονταν κάτω από τον ίδιο αμερικανικό ζυγό που τώρα μας απειλεί όλους.

Κοιτάξτε τους αγρότες της Ολλανδίας, του Βελγίου και της Γερμανίας των οποίων η κραυγή είναι «Όχι αγρότες! Οχι φαγητό!". Αυτοί οι αγρότες και όλοι σαν αυτούς οδηγήθηκαν στο μονοπάτι του ΝΑΤΟ στον κήπο και χρειάστηκαν να επενδύσουν πολλά σε μηχανήματα ώστε να είναι αποτελεσματικοί (και με χρέη μέχρι τα βράγχια τους). Όμως, καθώς η Tesco και η Walmart του ΝΑΤΟ έχουν δηλώσει ότι αυτό το μοντέλο είναι περιττό, τα πράγματα είναι στραβά.

Αυτοί οι αγρότες και όλοι σαν αυτούς οφείλουν τα προς το ζην και τις αγορές που εξυπηρετούν στον Fritz Haber, τον πατριώτη Γερμανοεβραίο, που εφηύρε το νευρικό αέριο, το Zyklon B και, φυσικά, τη διαδικασία Haber–Bosch, η οποία, επιτρέποντας τη σύνθεση μεγάλης κλίμακας των λιπασμάτων και των εκρηκτικών, κατέστησε δυνατή τη σημερινή εποχή της αφθονίας τροφίμων. Ο τερματισμός της γεωργίας στις χώρες της Μπενελούξ και στη Γερμανία με το μποϊκοτάρισμα των ρωσικών λιπασμάτων προς όφελος της Πράσινης Ατζέντας του Klaus Schwab θέτει τέλος στην αγροτική αφθονία που απολαμβάνουν οι Ευρωπαίοι, οι Αμερικανοί και η Σρι Λάνκα από το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Καθώς ο Μακρόν, η Τρας και οι άλλοι ευρωπαίοι ηγέτες της Αμερικής έχουν υπογράψει όλοι αυτή την στρατηγική και ενώ οι παράγοντες της κρίσης του Extinction Rebellion επιτρέπεται να διαταράξουν την παραγωγική κοινωνία ως μέρος αυτού του έργου του ΝΑΤΟ, θεωρήστε το ως μια τελειωμένη συμφωνία.

Αλλά, λέτε, ο νεαρός Declan έχει πραγματικά ξεφύγει από το βάθος αυτή τη φορά, αγοράζοντας μια σειρά από θεωρίες συνωμοσίας (sic), καθεμία από τις οποίες είναι πιο περίεργη από την προηγούμενη. Αλίμονο, όχι έτσι. Αυτό είναι το συμπέρασμα από τα στοιχεία που έχουμε μπροστά μας. Είναι συνεπής όχι μόνο με τα δηλωμένα επιχειρηματικά σχέδια του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ αλλά και με αυτά του ΝΑΤΟ και της ΕΕ. Η Wall St και το City του Λονδίνου πρέπει να αποκομίζουν σταθερά υψηλά κέρδη για να κάνουν όσο το δυνατόν λιγότερα. Αυτά τα κέρδη μπορούν να επιτευχθούν μόνο με την επέκταση σε χώρες όπως το Ιράν, η Ρωσία ή η Κίνα, όπου πίνουν πάρα πολύ τσάι για τις προτιμήσεις της Coca Cola ή με τη μείωση του κόστους στο σπίτι, πιέζοντας λίγο περισσότερο τους υπερχρεωμένους δουλοπάροικους της Δύσης.

Το ίδιο το γεγονός πως η κατανάλωση εντόμων είναι, λένε, στο μενού δείχνει την επιτυχία αυτής της πολιτικής. Οι Ευρωπαίοι παραιτούνται από την πτώση του βιοτικού επιπέδου, όπου πολλοί, αν όχι οι περισσότεροι από αυτούς, θα φάνε, όπως έτρωγαν οι ζητιάνοι στο Smokey Mountain, πριν οδηγηθούν σε εκκλησίες ή παμπ που χρηματοδοτούνται από την κυβέρνηση για να μείνουν ζεστοί σε αυτά τα αμερικανικά εμπνευσμένα κέντρα θερμότητας για τη νύχτα με ενημερώσεις για την παρακολούθηση της Μέγκαν Μαρκλ, του Κλόουν Πρίγκιπα Ζελένσκι και της Γκρέτα Τούνμπεργκ να γκρινιάζουν για τις σκληρές ζωές τους που είναι η μόνη ελαφριά ψυχαγωγία που παρέχεται ανάμεσα στα δελτία ειδήσεων που μας λένε τι σάπιοι είναι οι Ρώσοι.

Και ακριβώς όπως το Smokey Mountain, θα έχουμε μοναχές και τους κλώνους τους να προσφέρουν βασική βοήθεια, αλλά όχι πολύ, γιατί, αν αμφισβητούσαν αυτές τις κατάφωρες ανισότητες, θα έπαιρναν, όπως και τόσοι άλλοι πριν από αυτούς, μια σφαίρα στο κεφάλι. Και έτσι το καθοδικό σπιράλ θα συνεχιστεί, με νέους κύκλους φτώχειας να εμφανίζονται που κάνουν τη συνδυασμένη αθλιότητα των επιπέδων της κόλασης του Δάντη να μοιάζει με κατασκήνωση διακοπών.

Και αυτή η καθοδική σπείρα δεν μπορεί να κατηγορηθεί για την αύξηση των τιμών του Πούτιν γιατί δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Σε αντίθεση με ό,τι λέει ο ανόητος πρωθυπουργός της Ιρλανδίας, αυτός και η κυβέρνησή του είναι, όπως οι κλώνοι της Αμερικής αλλού, πρωτίστως υπεύθυνοι για τις τεράστιες αυξήσεις του Δείκτη Τιμών Καταναλωτή αυξάνοντας τους δικούς τους μισθούς και έξοδα, επιτρέποντας σε αμερικανικές πολυεθνικές εταιρείες να στρεβλώνουν τις τιμές ενοικίασης, κλείνοντας τα εργοστάσια λιπασμάτων μας και παραδίδοντάς μας επισιτιστική και ενεργειακή κυριαρχία. Σίγουρα, η τσάντα που σημαδεύει τη χώρα με τα Tesco, Aldi, Lidl και άλλα ξένα σούπερ μάρκετ προσθέτει θέσεις εργασίας χαμηλά αμειβόμενες, αλλά αυτοί και οι ατελείωτες παρελάσεις τους Τrans Ρride δεν έχουν κανένα καθαρό όφελος ούτε για την Ιρλανδία ούτε για τους Ιρλανδούς, τους οποίους ο Μάρτιν και η άτακτη κυβέρνησή του επανέφεραν στο να είναι ένα άτακτο έθνος ημιμαθών ζητιάνων.

Στη συνέχεια, εξετάστε τον πρόσφατα ψηφισθέντα νόμο των ΗΠΑ για τη μείωση του πληθωρισμού (IRA). Μια χαρακτηριστική πτυχή αυτής της νομοθεσίας είναι η παροχή υψηλών επιδοτήσεων για ηλεκτρικά οχήματα (EV) που κατασκευάζονται στις ΗΠΑ, ενώ δεν υπάρχει επιδότηση για οχήματα που κατασκευάζονται στη Νότια Κορέα, η οποία συγκαταλέγεται στους παγκόσμιους ηγέτες σε αυτόν τον αμφιλεγόμενο τομέα. Τέτοιες παραβιάσεις των αρχών του ΝΑΤΟ για ελεύθερο εμπόριο είναι να κρατήσουν τον θείο Σαμ στη θέση του οδηγού, να τιμωρήσουν οποιονδήποτε όπως η Νότια Κορέα μπορεί να απειλήσει αυτή την ηγεμονία και στο διάολο με την αντιμετώπιση του πληθωρισμού ή οτιδήποτε άλλο με όρους που θα μπορούσαν να απογοητεύσουν τις Ηνωμένες Πολιτείες ή τις δεκάδες χιλιάδες φορολογικούς πράκτορες που εξοπλίζει για να ταρακουνήσει περαιτέρω τη Μέση Αμερική.

Και έτσι, τίθεται το ερώτημα πώς όσοι από εμάς επιζήσουμε από αυτή τη συνεχιζόμενη αποκάλυψη μπορούμε να ανακτήσουμε τα ηνία της εξουσίας και να ξαναχτίσουμε καλύτερα ή, μάλιστα, να χτίσουμε ξανά. Αν υποθέσουμε ότι το ΝΑΤΟ, δεδομένου πωε δεν μπορεί να τους καταλάβει φυσικά, παίζει μια επιχείρηση περιορισμού με το Ιράν, τη Ρωσία και την Κίνα, τότε, όπως αναμφίβολα γνωρίζει το ΝΑΤΟ, η σωτηρία μπορεί να έρθει μόνο από μέσα μας και από αυτούς, όπως οι Σύριοι, οι κάτοικοι στην Υεμένη και οι Παλαιστίνιοι, που έχουν υποστεί αυτές τις ίδιες αδικίες για πολύ περισσότερο και σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από όσο μπορούμε καν να αρχίσουμε να φανταζόμαστε.

Αν και οι καλές καλόγριες που τείνουν αληθινά στους φτωχούς πρέπει να επαινεθούν, η σωτηρία δεν θα έρθει από αυτές, αλλά από εκείνους τους ερυθρόαιμους άνδρες και γυναίκες, που μπορούν να οργανώσουν, να εκπαιδεύσουν και να κινητοποιήσουν όπως έκαναν οι πρόγονοί τους κατά την εποχή των Ποινικών Νόμων, όταν ο Βρετανικός Στρατός και οι Αγγλικανοί καλλιτέχνες τους αντιμετώπισαν τους Ιρλανδούς ιθαγενείς, που σχεδίαζαν για εκδίκηση στο Mass Rocks τους, πολύ χειρότερα από τα ζώα.

Επειδή οι υπηρεσίες πληροφοριών του ΝΑΤΟ τα γνωρίζουν όλα αυτά, είναι αποφασισμένες να εξαλείψουν όλους τους πραγματικούς ή πιθανούς διαταράκτες, μαζί με τους οργανωτικούς τους κόμβους, στα επιχειρηματικά τους σχέδια. Γίνετε μάρτυρας όχι μόνο των εκστρατειών μίσους εναντίον όλων των Ρώσων, Ιρανών και Κινέζων, αλλά και της εξωτερικής ανάθεσης λογοκρισίας στο Facebοοk και παρόμοια μολυσμένα σώματα. Δείτε πώς οι Hunter Biden, Hillary Clinton, Extinction Rebellion, ANTIFA και άλλα περιουσιακά στοιχεία του ΝΑΤΟ επιτρέπεται να παραβιάζουν τους νόμους του ΝΑΤΟ κατά βούληση και πώς οι Αυστραλοί, Ρώσοι και Γερμανοί δημοσιογράφοι είναι οι σημερινοί σταυρωμένοι Χριστοί.

Όπως το παλιό ρεφρέν ήταν ότι ό,τι είναι καλό για τη General Motors είναι καλό για την Αμερική, το ίδιο συμβαίνει και με το νέο κουδούνισμα του ΝΑΤΟ που αντικαθιστά τον Bill Gates με τη General Motors. Όμως, αν και ο Μπιλ Γκέιτς μπορεί να είναι καλός για την Αμερική, δεν είναι καλός για τους Αμερικανούς, ή τουλάχιστον για εκείνους τους Αμερικανούς που δε θέλουν να επιβιώσουν με μια δίαιτα ποντικών με σκουλήκια και κατσαρίδες. Δεν ξέρω πολλά για τον Μπιλ Γκέιτς, εκτός από το γεγονός ότι ήταν τόσο μπλεγμένος στις αποδράσεις του Jeffrey Epstein στο νησί Orgy που η γυναίκα του έφυγε με απόλυτη αποστροφή από αυτόν.

Ό,τι και να γίνεις με σένα, δε θέλω κανένας φίλος του Τζέφρι Έπσταϊν να με συμβουλεύει, ή κάποιον άλλον για αυτό το θέμα, ότι πρέπει να φάω κατσαρίδες, γυμνοσάλιαγκες και σκουλήκια. Και ούτε θέλω κανένας από τους πολιτικούς που είναι προσηλωμένοι στο ΝΑΤΟ, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και τον Μπιλ Γκέιτς να με συμβουλεύει για το πως μπορώ να επιβιώσω, τουλάχιστον για μένα, αυτοί, παρά οι έντιμοι αγρότες του Βελγίου, της Ολλανδίας, της Γερμανίας και του πλημμυρισμένου Πακιστάν είναι το πρόβλημα και όχι η λύση.

Το πρόβλημα λοιπόν είναι πώς θα απεγκλωβιστείτε από το ΝΑΤΟ, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και τις λεγεώνες των πληρωμένων απολογητών και επιβολής. Το πρώτο βήμα είναι να πούμε Non Serviam, δε θα υπηρετήσω, να σκεφτώ σφαιρικά αλλά να δικτυωθώ τοπικά ώστε να οικοδομήσουμε μια συμμαχία ψυχών με το ίδιο πνεύμα, που είναι στην καρδιά και τη συνείδησή τους ελεύθερες. Το δεύτερο και όχι λιγότερο δύσκολο βήμα είναι η διοχέτευση των διαδηλώσεων που σαρώνουν την Ισπανία, την Ιταλία, το Πουέρτο Ρίκο, τη Μολδαβία, το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές, την Ινδονησία και την Τσεχική Δημοκρατία σε έναν οργανωτικό φορέα που θα ανατρέψει την καταπίεση του ΝΑΤΟ.

Αλλά αυτό είναι πιο εύκολο να ειπωθεί παρά να γίνει, καθώς το ΝΑΤΟ και οι σύμμαχοί του έχουν όλες τις πηγές ισχύος είτε εκφοβισμένες είτε δωροδοκημένες για υποταγή. Κάτω από το σύστημά τους, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να πάμε σαν ζητιάνος σε έναν από τους πολιτικούς τους που διαχειρίζονται την εξουσία ή τους επηρεαστές των μέσων ενημέρωσης και να ελπίζουμε ενάντια στην ελπίδα ότι θα βελτιώσουν τα πράγματα και θα μετατρέψουν τις σάπιες κολοκύθες μας σε αστραφτερές άμαξες.

Όμως, Σιντερέλα, δε λειτουργεί έτσι το ΝΑΤΟ. Επειδή το ΝΑΤΟ δε μας χρειάζεται πλέον, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ μας αποκλείει και ευχαρίστως θα μας βοηθούσε να ανακατέψουμε αυτό το θανάσιμο πηνίο, ώστε να μπορέσουν να αρπάξουν τα περιουσιακά μας στοιχεία. Καθώς εμείς οι άσχημες αδερφές δεν είμαστε μεταξύ των μετόχων τους, πρέπει να είμαστε σαν τον Λάζαρο και να παρακαλούμε για κομμάτια σκουλήκι και σαλιγκάρι στα πόδια τους αντί να σχεδιάζουμε πώς να ανατρέψουμε τα πράγματα για το ΝΑΤΟ, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, τους Γκέιτς, τη φον ντερ Λάιεν και όλους τους άλλους που τους υπηρετούν.

Αν η νύχτα είναι πιο σκοτεινή λίγο πριν από την αυγή, τότε μπορεί να υπάρχουν ακόμα καλύτερες στιγμές για εμάς και, πράγματι, για εκείνα τα σκουλήκια που ο Γκέιτς περιμένει να τα τσιμπήσουμε. Υπάρχει, όπως ένα από τα μυθιστορήματα του Sheridan Le Fanu, ένα φάντασμα που στοιχειώνει αυτήν την στιγμή την Ευρώπη και δεν είναι το μανιχαϊστικό φάντασμα του κομμουνισμού αλλά, μάλλον, το φάσμα δεκάδων εκατομμυρίων διαδηλωτών που καλούν τον χρόνο στον Macron, τον Martin, τον Truss, τη von der Leyen και τους άλλους κανένας που χρησιμοποιούν οι Ηνωμένες Πολιτείες για να εξοντώσουν την Ευρώπη.

Αλλά αυτό, όπως λένε, είναι φαγητό για άλλη μια μέρα. Προς το παρόν, πρέπει να φτύσουμε τα ανδρείκελά μας και να φτύσουμε τα σκουλήκια και τα άλλα μέσα ενημέρωσης του Γκέιτς που μας απογαλακτίζουν. Δε θα σερβίρουμε και σίγουρα δεν θα πνιγούμε από σκουλήκια καθώς παγώνουμε στο σκοτάδι.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail