Γιατί το Κίεβο φοβάται τόσο πολύ από την επίσκεψη του ΔΟΑΕ στον πυρηνικό σταθμό του Ζαπορόζιε;

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανέφερε την Πέμπτη ότι οι δυνάμεις του απέτρεψαν με επιτυχία την απόπειρα κατάληψης του Πυρηνικού Σταθμού του Zaporozhye (ZNPP) από το Κίεβο πριν από την επίσκεψη των εκπροσώπων της Διεθνούς Υπηρεσίας Ατομικής Ενέργειας (IAEA) σε αυτήν την εγκατάσταση. Το υπουργείο κατέληξε στο συμπέρασμα πως «η πρόκληση του καθεστώτος του Κιέβου έχει στόχο να εκτροχιάσει την άφιξη της αποστολής του ΔΟΑΕ στον πυρηνικό σταθμό Zaporozhye», κάτι που είναι λογικό αν θυμηθεί κανείς το στρατηγικό πλαίσιο στο οποίο πραγματοποιήθηκε αυτή η τελικά αποτυχημένη αποστολή.

Andrew Korybko - Παρουσίαση Freepen.gr

Αυτή η καταρρέουσα πρώην Σοβιετική Δημοκρατία έχει εξαπολύσει πυρηνική τρομοκρατία εναντίον όλης της Ευρώπης επιτιθέμενη σε αυτήν την εγκατάσταση που ελέγχεται από τη Ρωσία τον περασμένο μήνα από απελπισία για να εκβιάσει τους εταίρους της να διατηρήσουν τον ρυθμό της στρατιωτικής τους βοήθειας προς αυτήν, όπως ο Zelensky και ο ανώτερος σύμβουλός του Podalyak παραδέχτηκαν και οι δύο σιωπηρά στα μέσα Αυγούστου. Στη συνέχεια, αποκαλύφθηκε αρκετές ημέρες αργότερα από το Politico ότι τα στοιχεία από το Ινστιτούτο του Κιέλου για την Παγκόσμια Οικονομία της Ουκρανίας Υποστήριξης Tracker απέδειξαν απροσδόκητα πως καμία από τις έξι μεγαλύτερες ευρωπαϊκές χώρες δεν ανέλαβε νέες στρατιωτικές δεσμεύσεις στο Κίεβο τον προηγούμενο μήνα τον Ιούλιο.

Αυτή η αλληλουχία γεγονότων δικαιώνει Ρώσους αξιωματούχους που έλεγαν καθ' όλη τη διάρκεια ότι αυτός ο πληρεξούσιος του ΝΑΤΟ υπό την ηγεσία των ΗΠΑ ασκεί πυρηνική τρομοκρατία για στρατιωτικούς-στρατηγικούς λόγους, απομυθοποιώντας έτσι μια ακόμη από τις «επίσημες αφηγήσεις» που συνδέονται με την ουκρανική σύγκρουση. Εάν η θεωρία συνωμοσίας του Κιέβου ίσχυε ότι η Μόσχα υποτίθεται πως επιτέθηκε στην ίδια εγκατάσταση υπό τον έλεγχό της και επομένως είναι αυτή που εκβιάζει όλη την Ευρώπη, τότε δεν θα είχε στείλει απλώς τους στρατιώτες της σε μια αποστολή αυτοκτονίας για να καταλάβουν το ZNPP πριν την άφιξη των εκπροσώπων του ΔΟΑΕ προκειμένου να φυτευτούν πλαστά στοιχεία για τον σκοπό αυτό.



Δεν υπάρχει ήδη καμία αμφιβολία πως οι ψεύτικες ειδήσεις μπορούν πράγματι να σκοτώσουν αφού ήταν ο λόγος για τον οποίο το Κίεβο έστειλε έναν φασίστα δολοφόνο στη Μόσχα τον περασμένο μήνα για να σκοτώσει τη δημοσιογράφο Darya Dugina σε μια τρομοκρατική επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο που πολλοί υποπτεύονται ότι στόχευε στην πραγματικότητα εναντίον του πατέρα της, για τον οποίο τα ηγετικά στελέχη των δυτικών Mainstream Media (MSM) ισχυρίστηκαν ψευδώς ότι ήταν «ο Ρασπούτιν του Πούτιν», αλλά τώρα υπάρχουν περαιτέρω στοιχεία για αυτό, αφού ήταν επίσης απλώς υπεύθυνα για το γιατί το Κίεβο έστειλε τους δικούς του στρατιώτες σε μια αποστολή αυτοκτονίας. Έχασαν άσκοπα τη ζωή τους επειδή η ουκρανική στρατιωτική διοίκηση ήθελε να «αποδείξει» με κάθε κόστος την τελευταία τους θεωρία συνωμοσίας.

Εάν οι εκπρόσωποι του ΔΟΑΕ τηρήσουν τον αυστηρό κώδικα συμπεριφοράς τους και δε λειτουργήσουν ως εκ των πραγμάτων δυτικοί πράκτορες κατά την επίσκεψή τους στο ZNPP, τότε δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα επιβεβαιώσουν ότι όλα όσα ισχυρίστηκε μέχρι στιγμής το Κίεβο για τη Ρωσία [υποτίθεται πως είναι αυτή που διεξάγει πυρηνική τρομοκρατία] δεν ήταν παρά ψέματα, ενώ η Μόσχα έλεγε την αλήθεια όλο αυτό το διάστημα. Θα δουν μόνοι τους ότι δεν υπάρχουν ρωσικά βαρέα όπλα σε αυτή την ευαίσθητη εγκατάσταση, αλλά μάλλον είναι γεμάτη με συντρίμμια από πυραύλους που προμήθευσε η Δύση το Κίεβο και άλλα πυρομαχικά που χρησιμοποιήθηκαν παράνομα για να επιτεθούν σε αυτήν την τοποθεσία.

Ακριβώς αυτές οι αποδείξεις είναι ότι το Κίεβο φοβάται τόσο πολύ τους εκπροσώπους του ΔΟΑΕ, γι' αυτό ακριβώς έστειλε αρκετές δεκάδες από τις πιθανώς υψηλότερα εκπαιδευμένες ειδικές δυνάμεις του σε μια αποστολή αυτοκτονίας σε μια καταδικασμένη σε αποτυχία προσπάθεια κατάληψης του ZNPP. Οι ψευδείς ειδήσεις που εξέπεμψε το Κίεβο για να προωθήσει τη θεωρία συνωμοσίας του, λέγοντας ότι η Ρωσία και όχι το ίδιο είναι που ασκεί πυρηνική τρομοκρατία κατά της Ευρώπης είναι υπεύθυνη για τους θανάτους τους, δείχνοντας ότι άνθρωποι και στις δύο πλευρές της ουκρανικής σύγκρουσης –είτε είναι άμαχοι όπως η Ντάρια είτε μαχητές όπως οι ειδικές δυνάμεις του Κιέβου – πεθαίνουν εξαιτίας της παραπληροφόρησης.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail