Μώρε μπράβο αλληλεγγύη! Μαστροποί παρασύρουν τις Ουκρανές στην πορνεία

12019 / pixabay
Freepen.gr -
Οι μαστροποί στην Τσεχία παρασύρουν γυναίκες πρόσφυγες από την Ουκρανία στην πορνεία, με μερικές μάλιστα να «στρατολογούνται» στα σύνορα, ανέφερε νωρίτερα αυτό το μήνα το τσεχικό πρακτορείο Lidovky, επικαλούμενο τοπικές ομάδες βοήθειας ιερόδουλων.

«Τις περισσότερες φορές μπαίνουν στη σeξουαλική επιχείρηση λόγω οικονομικών δυσκολιών», είπε στο πρακτορείο η Zdenka Pekharova, συντονίστρια της ομάδας υπεράσπισης Association for the Protection of Women, εξηγώντας ότι η οργάνωσή της είχε πληροφορηθεί για ύποπτες διαφημίσεις σε ερωτικές ιστοσελίδες που διαφημίζουν γυναίκες της Ουκρανίας. για το ένα τέταρτο της τιμής των ντόπιων κοριτσιών. Η οργάνωση είχε αναφέρει προηγουμένως πως ορισμένες γυναίκες «στρατολογούνταν» ακόμη και για πορνεία στα σύνορα.

Ενώ η αστυνομία δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει ότι είχε διαπραχθεί κάποιο ποινικό αδίκημα, η Πεκχάροβα επιμένει πως οι Ουκρανές πέφτουν θύματα μαστροπών και πρόσφατα υπέβαλε άλλη μια αναφορά στην αστυνομία αφού βρήκε περισσότερες ύποπτες διαφημίσεις. 
 


Οι μαστροποί στοχεύουν ιδιαίτερα τις νεαρές μητέρες, είπε η Πεκχάροβα, θεωρώντας τις «πιο ασφαλείς».

Πολλές από αυτές τις μητέρες βιάζονται να ξεφύγουν από τη βία στην πατρίδα τους χωρίς να καταλαβαίνουν πλήρως πόσα χρήματα θα χρειαστούν για να επιβιώσουν μόλις φύγουν από την Ουκρανία. «Σε κάθε κρίση υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να εκμεταλλευτούν αυτήν την κατάσταση», είπε ο εκπρόσωπος της Pleasure Without Risk, Πάβελ Ουμπράνκοβιτς, στο Lidovky.

«Όταν βρεθείς σε μια ξένη χώρα, χωρίς να γνωρίζεις το κοινωνικό της σύστημα, να έχεις λίγη δουλειά, θα κάνεις τα πάντα για να φροντίσεις την οικογένειά σου», είπε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail