Ειδική προσφορά Ερντογάν στον Πούτιν… Νέο μήνυμα στην Ελλάδα

«Για πρώτη φορά: ειδική προσφορά από τον Ερντογάν στον Πούτιν», γράφει το δημοσίευμα

Από: echedoros-a.gr

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ολοκλήρωσε την τριήμερη περιοδεία του στα Βαλκάνια, η οποία περιελάμβανε τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, τη Σερβία και την Κροατία.

Στην επιστροφή ο Ερντογάν έστειλε νέο μήνυμα στην Ελλάδα, σημειώνει η New Turk Post στην αραβική.

Ο Ερντογάν ανέφερε ότι η δήλωση του Ρώσου προέδρου, Βλαντίμιρ Πούτιν ότι «τα ουκρανικά σιτηρά πηγαίνουν στις πλούσιες χώρες και όχι στις φτωχές» είναι σωστή.

«Ίσως αυτός είναι ο λόγος που ο κ. Πούτιν δεν στέλνει ρωσικά προϊόντα», είπε.

 «Φυσικά, τα ρωσικά προϊόντα δεν αποστέλλονται πλέον σε αυτές τις χώρες, θα του ζητήσουμε, όμως να τα στείλει μέσω του θαλάσσιου διαδρόμου, και θα του ζητήσουμε να ξεκινήσει αυτό ιδιωτικά.

Και συνέχισε: «Εάν τα ρωσικά σιτηρά αρχίσουν να φθάνουν, θα τα βάλουμε όλα σε μια συγκεκριμένη θέση.  Αυτό είναι το καλύτερο, μέχρι να φτάσουν στις φτωχές αφρικανικές χώρες. Θα στείλουμε αυτά τα σιτάρια και άλλα προϊόντα, όλα μαζί εκεί. Μακάρι να μπορούσαμε να μιλήσουμε ειλικρινά γι' αυτό».

Ο Πρόεδρος Ερντογάν μίλησε επίσης για πιθανή επιχείρηση στη βόρεια Συρία, λέγοντας ότι «μπορούμε να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ στην Ελλάδα».

Ο Πρόεδρος Ερντογάν μίλησε επίσης για μια πιθανή επιχείρηση στη βόρεια Συρία. Αναφερόμενος στην Ελλάδα είπε το γνωστό στίχο: «Μπορούμε να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ στην Ελλάδα».

Και συνέχισε, «η θέση της Ελλάδας απέναντι στην Τουρκία πρόσφατα είναι ανεξήγητη. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν απαράδεκτες παραβιάσεις».

--

The Hellenic Information Team
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail