Μέχρι και βίλα στην Τοσκάνη έχει ο Ζελένσκι – Τι άλλο θέλετε;


Ο πρόεδρος της Ουκρανίας εκτός από ήρωας, ηθοποιός, πρόεδρος κλπ είναι και μάγος του real estate όπως βλέπω

Από: newsbomb.gr - Bomber

Μια ιταλική εφημερίδα έφερε στο φως της δημοσιότητας την είδηση ότι η βίλα του προέδρου της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι στην Τοσκάνη νοικιάστηκε σε ζευγάρι Ρώσων έναντι 50.000 ευρώ. Όπως αντιλαμβάνεστε έγινε ο μαύρος χαμός. Η διάψευση του ιταλικού δημοσιεύματος της εφημερίδας Il Tirreno ήρθε μέσω των διευκρινήσεων που έδωσε το μεσιτικό γραφείο που διαχειρίζεται το πολυτελές ακίνητο, τόπο διακοπών της οικογένειας Ζελένσκι σε άλλες, ανέφελες χρονιές.

«Η βίλα δεν νοικιάστηκε σε άτομα ρωσικής υπηκοότητας, διότι έχουμε ξεκάθαρη οδηγία από την ιδιοκτησία που μας απαγορεύει κατηγορηματικά κάτι τέτοιο. Μπορούμε να νοικιάσουμε σε οποιονδήποτε αρκεί να είναι άλλης εθνικότητας: Ευρωπαίοι, Αμερικανοί και ούτω καθεξής...», είπε στη La Stampa ο εκπρόσωπος της εταιρείας, του μεσιτικού γραφείου δηλαδή, ο Κλαύντιο Σαλβίνι.

«Αυτό που κυκλοφόρησε, είναι fake news. Η βίλα νοικιάστηκε σε ένα ζευγάρι για το καλοκαίρι, ωστόσο δεν θα σας πω αν είναι κάτοικοι Λονδίνου ή όχι. Το συμβόλαιο υπεγράφη από έναν άντρα. Τώρα το σπίτι είναι ελεύθερο. Αν θέλετε, μπορείτε να το νοικιάσετε εσείς», πρόσθεσε ο Σαλβίνι. Δηλαδή δεν ήταν Ρώσοι, αλλά πάντως ο Ζέλι κονομάει ακόμα και καιρό πολέμου κάνοντας real estate.

Πάντως, σύμφωνα με την "Il Tirreno", η βίλα αξίας τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ, που έχει 15 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων έξι υπνοδωματίων και διαθέτει ιδιωτική πισίνα, νοικιάστηκε σε ζευγάρι Ρώσων αντί περίπου 50.000 ευρώ. Πριν τους Ρώσους, όπως ανέφερε η ίδια εφημερίδα, είχε γίνει διαπραγμάτευση με τουρίστες από τη Νότια Κορέα, οι οποίοι ήταν πρόθυμοι να νοικιάσουν το πολυτελές ακίνητο για τον Αύγουστο έναντι 50.000 έως 70.000 ευρώ. Η συμφωνία με τους Κορεάτες δεν προχώρησε. Η βίλα Forte dei Marmi είναι καταχωρημένη σε μια ιταλική εταιρεία, η οποία ανήκει σε μια άλλη εταιρεία με βάση την Κύπρο, συμφερόντων της Ολένα Ζελένσκα, συζύγου του Ουκρανού προέδρου. Ωραίος ο Ζέλι. Δεν ξέρω αν είναι καλός στον πόλεμο, αλλά στα επιχειρηματικά είναι αετός… Μαζεύει να έχει ένα κομπόδεμα σε μια ώρα ανάγκης ρε παιδί μου…
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail