Η Ζαχάροβα προειδοποιεί το Κίεβο να μη βασίζεται στους ξένους

Freepen.gr -
Η ουκρανική κυβέρνηση δεν θα μπορέσει να διαταράξει τη Ρωσία στο εσωτερικό, ακόμη και με τη βοήθεια των ξένων υποστηρικτών της, δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.

«Το Κίεβο δεν πρέπει να υπολογίζει σε ξένη βοήθεια στις προσπάθειές του να αποσταθεροποιήσει την κατάσταση στο εσωτερικό της χώρας μας», προειδοποίησε κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των ΜΜΕ την Πέμπτη. «Απέτυχαν μέχρι τώρα και θα αποτύχουν στο μέλλον».

Η διπλωμάτης εξήγησε πως ο ρώσικος λαός έχει ιστορικό ενοποίησης σε περιόδους προβλημάτων, παραμερίζοντας όλες τις διαφορές απέναντι σε εξωτερικές απειλές.

«Δεν ταξινομηθήκαμε ανά εθνικότητα ή κοινωνική τάξη και σίγουρα δεν κάναμε ονομαστική κλήση για να δούμε ποιες ήταν οι πολιτικές μας απόψεις», πρόσθεσε, περιγράφοντας ιστορικά παραδείγματα τέτοιας κινητοποίησης. «Είδαμε ότι χρειαζόμαστε και ήρθαμε ως ένα, αυτό που συμβαίνει τώρα».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail