Ο Τραμπ προειδοποίησε τους Γερμανούς για τον κίνδυνο να μείνουν χωρίς χώρα

facebook.com/officialteamtrump
Freepen.gr -
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, σε συγκέντρωση υποστηρικτών του στο Οχάιο, μίλησε για τις συνέπειες των δυτικών αντιρωσικών κυρώσεων για το λαό της Γερμανίας. Προειδοποίησε τους Γερμανούς πως λόγω της μείωσης των προμηθειών ρωσικού φυσικού αερίου, κινδυνεύουν να χάσουν τη χώρα τους ως αποτέλεσμα, αναφέρει το RIA Novosti.

Ο πρώην ηγέτης των ΗΠΑ τόνισε ότι είχε πει από καιρό στη Γερμανία πως αυτό μπορεί να συμβεί. Δήλωσε επίσης ότι κάποτε έστειλε μια λευκή σημαία στην Άνγκελα Μέρκελ, τότε Καγκελάριο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, ώστε να τη χρησιμοποιήσει για να «παραδοθεί» στη Ρωσία.

«Της έστειλα μια σημαία. "Μα Ντόναλντ, Ντόναλντ, γιατί μου έστειλες αυτή τη σημαία;". Είπα ότι... αν παίρνετε το 72 τοις εκατό της ενέργειάς σας από τη Ρωσία, τότε είναι μια λευκή σημαία για εσάς, γιατί θα πρέπει να τα παρατήσετε πολύ γρήγορα. Ποιος στο διάολο πίστευε ότι θα γινόταν τόσο γρήγορα» ανέφερε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Σύμφωνα με τον Τραμπ, τότε οι Γερμανοί δεν τον έπαιρναν στα σοβαρά και τον χλεύαζαν, αλλά πρόσθεσε πως τώρα δε διασκεδάζουν πια. Σημείωσε ότι η Γερμανία αναγκάζεται να επιστρέψει σε τέτοια «παλιομοδίτικα πράγματα», όπως, για παράδειγμα, ο άνθρακας, γιατί δεν έχει άλλη επιλογή. «Δεν θα έχουν χώρα, δεν θα έχουν χώρα», λέει ο 45ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.
 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail