Δυστυχώς κύριε Μητσοτάκη, το πουλόβερ ξεκίνησε να το τρώει ο σκόρος…

Του Δεξιού Επαναστάτη

Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα αποφάσισα κι εγώ να κάτσω μπροστά στην τηλεόραση για να παρακολουθήσω την ομιλία του πρωθυπουργού στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Από: antinews.gr

Μονολογούσα και θεωρούσα ότι τουλάχιστον θα σεβαστεί την περίσταση και αν μη τι άλλο θα περιγράψει την πραγματική κατάσταση που βιώνει η χώρα επί των ημερών του.

Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, δε σας κρύβω, άρχισα να τσιμπιέμαι.

Αναρωτιόμουνα μήπως μου συμβαίνει κάτι.

Μήπως ζω σε άλλη χώρα.

Άρχισα να ανησυχώ για την υγεία μου.

Αρχικά σκέφτηκα ότι με τέτοια… ανάπτυξη που περιγράφει ο κύριος Μητσοτάκης και με τέτοια… ευημερία που βιώνουν οι πολίτες, μήπως τελικά ζω στο Μονακό και έχω παραισθήσεις.

Γρήγορα όμως προσγειώθηκα στην πραγματικότητα καθώς το μάτι μου έπεσε πάνω σε ένα ταμπλό από φελλό που έχω και κρεμάω τους λογαριασμούς.

Συνήλθα αμέσως και άρχισα να αναρωτιέμαι πώς θα μπορέσω να πληρώσω τα μπουγιουρντί. Από ΔΕΗ και εφορίες, μέχρι ΕΝΦΙΑ, νερά, τηλέφωνα κ.ο.κ.

Κι ενώ έσπαγα το κεφάλι μου για να βρω λύση, ο πρωθυπουργός μας άρχισε να μοιράζει από την πορτοφολάρα του (;) ζεστά ευρωπουλάκια διά πάσαν νόσο.

Αμέσως μου ήρθε αναλαμπή κι αντιλήφθηκα ότι μας δουλεύει κανονικότατα.    

Διότι εφόσον η χώρα πάει τόσο πρίμα όσο μας περιγράφει, εφόσον η ανάπτυξη που ήρθε έχει αλλάξει τόσο τη ζωή μας που καθημερινά χορεύουμε πεντοζάλη στην πλατεία Συντάγματος από την ατέλειωτη ευμάρεια, γιατί σκορπάει 5,5 δισ. προς κατευνασμό της λαϊκής οργής ένεκα ραγδαίας φτωχοποίησης;

Προφανώς κάτι δεν πηγαίνει καλά.

Κατέληξα  λοιπόν, ότι όχι μόνο μας κοροϊδεύει κατάμουτρα, αλλά υποτιμάει και τη νοημοσύνη μας όσο κανένας άλλος στο παρελθόν.

Διότι δεν είναι δυνατόν επί δυο σχεδόν ώρες να μας λες τα… επιτεύγματά σου και από την άλλη να μοιράζεις επιδόματα για να καταστείλεις τη λαϊκή οργή που εσύ και το… επιτελικό κράτος δημιούργησες. 

Δεν είναι δυνατόν οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι (δεν παίρνουν όλοι επιδόματα), οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι αγρότες, να αντιμετωπίσουν με ψίχουλα τις ανατιμήσεις στην αγορά οι οποίες πλέον είναι καθημερινό φαινόμενο και τους υπέρογκους λογαριασμούς.

Δε γίνεται να ζήσουν και να επιβιώσουν οι Έλληνες πολίτες με κατασχεμένους τραπεζικούς λογαριασμούς βουτηγμένοι στα χρέη, ούτε φυσικά μπορούν να ζουν με τη μέγκενη των τραπεζών και των πλειστηριασμών.

Γι’ αυτά δεν ακούσαμε κουβέντα από τους… άριστους, οι οποίοι πλέον αρνούνται πεισματικά να ξεστομίσουν την παραμικρή αλήθεια.

Μέσα στον πανικό τους όμως να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα, η αλήθεια φανερώθηκε από μόνη της, αποκαλύπτοντας το κράτος που επεδίωκε να φτιάξει ο κύριος Μητσοτάκης. Το οποίο πια γκρεμίζεται σαν χάρτινος πύργος.

Και κάτι ακόμη, τα εκβιαστικά προεκλογικά ψευτοδιλήμματα μπας και σταματήσει η κυβερνητική κατρακύλα, για να έχουν ανταπόκριση στην κοινωνία πρέπει οι ηγέτες να είναι κρυστάλλινοι, διαυγείς και συνετοί απέναντι στον λαό.

Δυστυχώς κύριε Μητσοτάκη, το πουλόβερ ξεκίνησε να το τρώει ο σκόρος…

Υ.Γ. Όταν ανακοινώνεται πακέτο για τους ευάλωτους συνανθρώπους σας είναι πρόκληση μέλη της οικογένειάς σας να τα «σπάνε» στα μπουζούκια της συμπρωτεύουσας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail