Η πονηρή κίνηση του Ζελένσκι - Λάου λάου να χώσει άμεσα το ΝΑΤΟ στον πόλεμο;

Freepen.gr -
Η δήλωση του Ουκρανού προέδρου Βλαντιμίρ Ζελένσκι σχετικά με την αίτηση της χώρας του για ένταξη στο ΝΑΤΟ με ταχεία διαδικασία μοιάζει με πρόσκληση στη συμμαχία να βυθιστεί σε άμεση ένοπλη σύγκρουση με τη Ρωσία, δήλωσε υψηλόβαθμος Ρώσος βουλευτής την Παρασκευή.

"Η δήλωση του Zelensky σχετικά με την αίτηση της Ουκρανίας για ένταξη στο ΝΑΤΟ με ταχεία διαδικασία ακούγεται σαν πρόσκληση στη συμμαχία να βυθιστεί σε μια άμεση ένοπλη σύγκρουση με τη Ρωσία. Με άλλα λόγια, να διεξαγάγει μια αντιπαράθεση μεταξύ των κορυφαίων πυρηνικών δυνάμεων", δήλωσε ο Leonid Slutsky, πρόεδρος της διεθνούς επιτροπής της Ρωσικής Κρατικής Δούμας (κάτω Βουλή).

«Ο μόνος τρόπος για το Κίεβο σήμερα είναι να παραδώσει τα όπλα και να επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Στο πλαίσιο αυτό, η ροή των αιματηρών θυμάτων του καθεστώτος του Κιέβου θα σταματήσει», ανέφερε ο Slutsky.

Κάλεσε τους χορηγούς του Κιέβου να το σκεφτούν δύο φορές. «Ελπίζω να καταλάβουν πού μπορούν να οδηγήσουν τα "θέλω και επιθυμίες" των ανδρών του Κιέβου στην παρούσα κατάσταση. Έχουμε προειδοποιήσει ότι η Ρωσία δεν μπλοφάρει», πρόσθεσε.

Νωρίτερα την ίδια ημέρα, ο Ζελένσκι είπε ότι έχει καταθέσει αίτηση για ένταξη της χώρας του στο ΝΑΤΟ με ταχεία διαδικασία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail