Ουγγαρία: Οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας προκαλούν τεράστια ζημιά στην Ευρώπη

AttilaPergel / pixabay
Freepen.gr - Οι αντιρωσικές κυρώσεις προκαλούν τεράστια ζημιά στην Ευρώπη - ο πληθωρισμός αυξάνεται, οι τιμές των τροφίμων και των καυσίμων αυξάνονται, δήλωσε ο Ούγγρος υπουργός Εξωτερικών Peter Szijjarto σε συνέντευξή του στο RIA Novosti.

«Αν οι κυρώσεις είναι πιο οδυνηρές για σένα παρά για το αντικείμενό τους, τότε είναι άχρηστες. Αν αφήσουμε την πολιτική, την ιδεολογία και απλώς το δούμε επαγγελματικά, από τη σκοπιά της φυσικής και των μαθηματικών, τότε γίνεται προφανές: αυτές οι κυρώσεις είναι εξαιρετικά επιβλαβείς για την Ευρώπη. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι εξαιρετικά επιβλαβείς για την Ευρώπη, επειδή οι τιμές στην Ευρώπη εκτοξεύονται όταν πρόκειται για αγαθά, τρόφιμα, επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, φυσικό αέριο, ο πληθωρισμός περνάει από την οροφή», δήλωσε ο Szijjártó.

"Έτσι αυτό είναι επιβλαβές, πολύ επιβλαβές. Και μπορώ να μιλήσω εξ ονόματος της Ουγγαρίας. Σίγουρα θα αποφύγουμε μια κατάσταση στην οποία ο ουγγρικός λαός θα αναγκαστεί να πληρώσει το τίμημα ενός πολέμου για τον οποίο δεν ευθύνεται", είπε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail