Η Ρωσία βρίσκεται σε πόλεμο όχι μόνο με την Ουκρανία, αλλά και με τη συλλογική Δύση — Σόιγκου

Alexei Nikolsky/Ρωσικό Προεδρικό Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών/TASS
Freepen.gr - Η Ρωσία αυτή την στιγμή διεξάγει πολεμικές επιχειρήσεις όχι μόνο με τις ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας, αλλά και με τη συλλογική Δύση, δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου.

«Δεν μπορώ παρά να τονίσω το γεγονός ότι σήμερα βρισκόμαστε σε πόλεμο όχι τόσο με την Ουκρανία και τον ουκρανικό στρατό όσο με τη συλλογική Δύση», είπε ο Σόιγκου.

Τόνισε πως η Ουκρανία είχε σχεδόν εξαντλήσει τα δικά της όπλα σοβιετικής κατασκευής.

«Σε αυτό το σημείο είμαστε πραγματικά σε πόλεμο με τη συλλογική Δύση, με το ΝΑΤΟ ή το αντίστροφο - με το ΝΑΤΟ και με τη συλλογική Δύση», πρόσθεσε, τονίζοντας πως η Ρωσία βρίσκει επιτυχώς τρόπους να αντιμετωπίσει τα όπλα που προμηθεύονται στην Ουκρανία από τη Δύση.

"Καθώς μιλάμε για αυτό (για τον πόλεμο της Ρωσίας με τη συλλογική Δύση), εννοούμε όχι μόνο τα όπλα που παρέχονται σε τεράστιες ποσότητες. Φυσικά, βρίσκουμε τρόπους να αντιμετωπίσουμε αυτά τα όπλα. Έχουμε κατά νου, φυσικά, τα Δυτικά συστήματα που υπάρχουν: συστήματα επικοινωνίας, συστήματα επεξεργασίας πληροφοριών, συστήματα αναγνώρισης και συστήματα δορυφορικής νοημοσύνης», είπε ο Σόιγκου.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail