Το οικονομικό blitzkrieg κατά της Ρωσίας δε λειτούργησε — Πούτιν

Mikhail Klimentyev/Ρωσικό Προεδρικό Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών/TASS
Freepen.gr - Η Ρωσία αντιμετωπίζει οικονομική και τεχνολογική επιθετικότητα, αλλά το οικονομικό blitzkrieg εναντίον της χώρας δεν ήταν επιτυχές, δήλωσε τη Δευτέρα ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.

"Θα ήθελα να τονίσω για άλλη μια φορά ότι η Ρωσία αντιμετωπίζει με σιγουριά την εξωτερική πίεση, θα έλεγε κανείς - την οικονομική και τεχνολογική επιθετικότητα από ορισμένες χώρες. Οι τακτικές του οικονομικού blitzkrieg δε λειτούργησαν, αυτό είναι ήδη προφανές σε όλους και σε αυτούς" είπε ο Πούτιν.

Πρόσθεσε πως η Ρωσία «εφάρμοσε άμεσα αποτελεσματικά προστατευτικά μέτρα, δρομολογήθηκαν μηχανισμοί για τη στήριξη βασικών βιομηχανιών, επιχειρήσεων, καθώς και μικρομεσαίων επιχειρήσεων». Σύμφωνα με τον Πούτιν, όλα αυτά είχαν ως στόχο τη διατήρηση της απασχόλησης και των θέσεων εργασίας, παρέχοντας στοχευμένη βοήθεια στους ανθρώπους.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail