Η Δύση μπορεί να τερματίσει τη μάχη στην Ουκρανία αύριο - Roger Waters

Freepen.gr - Οι Ουκρανοί μπορούν να σταματήσουν να πεθαίνουν αύριο, αν οι ΗΠΑ καθίσουν με τη Ρωσία και συνάψουν ειρήνη, δήλωσε ο συνιδρυτής των Pink Floyd και βρετανός θρύλος της ροκ, Ρότζερ Γουότερς, σε συνέντευξή του την Παρασκευή στο RT. Ο Γουότερς είπε ότι η Δύση φαίνεται αποφασισμένη να πολεμήσει «μέχρι και τον τελευταίο Ουκρανό» επειδή υπάρχουν περιουσίες που μπορούν να γίνουν από τις πωλήσεις όπλων, ενώ οι αμερικανικές ελίτ επιθυμούν να κυβερνήσουν τον κόσμο.

«Μπορεί να σταματήσει, κατά την άποψή μου, αύριο», είπε ο Γουότερς στον Eunan O'Neill του RT. «Το μόνο που χρειάζεται είναι να έρθουν οι Αμερικανοί στο τραπέζι και να πουν "Εντάξει, πάμε με τις συμφωνίες του Μινσκ". Και τότε θα τελείωνε».

Ο Γουότερς επεσήμανε ότι ο σημερινός πρόεδρος της Ουκρανίας, Βλαντιμίρ Ζελένσκι, έθεσε υποψηφιότητα για την τήρηση των συμφωνιών του Μινσκ και τον τερματισμό του εμφυλίου πολέμου που ξεκίνησε μετά το παράνομο πραξικόπημα του 2014 στο Κίεβο και ότι το 73% των Ουκρανών τον ψήφισαν με βάση αυτό. «Έτσι δε θα χρειαζόταν να κάνουν πόλεμο».

«Την στιγμή που εξελέγη, κάποιος του έβαλε ένα όπλο στο κεφάλι, υποθέτω, και άλλαξε γνώμη και δεν έκανε τίποτα από αυτά», σημείωσε ο Γουότερς.

Ερωτηθείς εάν η Δύση ήθελε να τελειώσει η σύγκρουση, ο Γουότερς απάντησε: «Όχι, φυσικά όχι».

«Όχι, δεν ενδιαφέρονται να το τελειώσουν. Θα αγωνιστούν μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό. Ή αν θέλουν να τελειώσει, γιατί δεν το τελειώνουν; Επειδή είναι στα χέρια τους, ήταν πάντα. Είναι στα χέρια του ΝΑΤΟ, είναι στα χέρια του Τζο Μπάιντεν – μόνο που δεν είναι, είναι στα χέρια εκείνου που κινεί τα νήματα. Και δε θέλουν να τελειώσει. Πρέπει να γίνουν τεράστιες περιουσίες», πρόσθεσε, αναφερόμενος στα όπλα αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων που οι ΗΠΑ και οι χώρες του ΝΑΤΟ έστελναν στο Κίεβο. 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail