Τραγωδία στην Κεφαλονιά κατά την εκφόρτωση ferry boat - Έπεσε όχημα στη θάλασσα, νεκρός ο οδηγός

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες της Δευτέρας, το Λιμεναρχείο Κεφαλληνίας για πτώση Ι.Χ.Ε. οχήματος στη θάλασσα, με έναν επιβαίνοντα, από ράμπα Ε/Γ-Ο/Γ πλοίων πορθμειακής γραμμής Ληξούρι - Αργοστόλι, εντός του λιμένα Αργοστολίου.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ ιδιώτες δύτες ανέσυραν τον 35χρονο ημεδαπό οδηγό, χωρίς τις αισθήσεις του. Ο ανωτέρω παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Από το συμβάν δεν διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ το όχημα ανελκύστηκε από ιδιωτικό γερανό στην ξηρά.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail