Η κινέζικη Chery συζητά την παραγωγή αυτοκινήτων σε ρωσικά εργοστάσια

facebook.com/cheryinternational/
Freepen.gr - Η κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία Chery βρίσκεται σε συνομιλίες με Ρώσους κατασκευαστές για την παραγωγή αυτοκινήτων σε ρωσικά εργοστάσια, μετέδωσε το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, επικαλούμενο τον Vladimir Shmakov, διευθυντή του ρωσικού υποκαταστήματος της Chery.

«Πρώτα από όλα στα σχέδιά μας είναι η ανάγκη να τοπικοποιήσουμε την παραγωγή στο ρωσικό έδαφος», ανέφερε το TASS επικαλούμενο τον Σμάκοφ.

Το TASS γράφει επίσης πως ο Shmakov είπε ότι ήθελε να αυξήσει τις πωλήσεις της Chery στη Ρωσία σε περίπου 80.000 έως 100.000 οχήματα το 2022.

Η Chery είναι ο ένατος μεγαλύτερος κατασκευαστής οχημάτων της Κίνας, με πωλήσεις 959.000 οχημάτων το 2021. Σύμφωνα με την Ένωση Ευρωπαϊκών Επιχειρήσεων, η Chery πούλησε 40.874 οχήματα στη Ρωσία το 2021.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail