«Πρέπει να σκοτώσουμε όσους περισσότερους Ρώσους μπορούμε», Ουκρανός διπλωμάτης

Freepen.gr - Η Ουκρανία κάνει ό,τι μπορεί για να «σκοτώσει όσο το δυνατόν περισσότερους Ρώσους», δήλωσε ο πρεσβευτής της χώρας στο Καζακστάν, Πιότρ Βρουβλέφσκι, σε τοπικά μέσα ενημέρωσης τη Δευτέρα.

Μιλώντας σε έναν τοπικό blogger, ο Vrublevsky κλήθηκε να σχολιάσει τη συνεχιζόμενη σύγκρουση στην Ουκρανία. «Τι να πω… Προσπαθούμε να σκοτώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους [Ρώσους]. Όσο περισσότερους Ρώσους σκοτώνουμε τώρα, τόσο λιγότερους θα πρέπει να σκοτώσουν τα παιδιά μας. Αυτό είναι», είπε.

Οι δηλώσεις του Ουκρανού απεσταλμένου προκάλεσαν οργή στη Ρωσία, με την εκπρόσωπο του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα να κατηγορεί το Κίεβο για «τρομοκρατικές» πολιτικές.

«Μόνο ένας πρεσβευτής ενός τρομοκρατικού καθεστώτος μπορεί να πει τέτοια πράγματα. Οι Ναζί του Κιέβου σκοτώνουν ανθρώπους εδώ και οκτώ χρόνια σιωπηλά και κατηγορούν τη Μόσχα για όλα, αλλά τώρα μιλούν ανοιχτά για τα σχέδιά τους για εθνοκάθαρση», έγραψε στο Telegram.
 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail