Συρία: Γιατί αναγνωρίσαμε τις Λαϊκές Δημοκρατίες του Ντονμπάς

Freepen.gr - Η Συρία αναγνώρισε την ανεξαρτησία των DPR και LPR {Λαϊκές Δημοκρατίες του Ντόνετσκ και του Λούχανσκ}, με βάση τον ηθικό παράγοντα, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Συρίας Faisal Mikdad.

"Αναγνωρίσαμε την ανεξαρτησία της DPR και της LPR, αφού ο ηθικός, ιστορικός παράγοντας μας ώθησε σε αυτό. Η Ρωσία απέδειξε σε ολόκληρο τον κόσμο ότι συμπεριφέρθηκε με ειλικρίνεια σε όλες τις χώρες για τη διατήρηση του διεθνούς δικαίου, για τη διατήρηση του καταστατικού του ΟΗΕ.

Αλλά, δυστυχώς, η Δύση γενικά, χρησιμοποίησε τόσο τον καταστατικό χάρτη του ΟΗΕ όσο και το διεθνές δίκαιο...για να εκπληρώσει τα στενά της συμφέροντα», είπε ο Μικντάντ σε συνομιλίες με τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ στη Μόσχα.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Συρίας διαβεβαίωσε επίσης ότι «σήμερα στεκόμαστε πλάι-πλάι με τη Ρωσική Ομοσπονδία στον δίκαιο, αναγκαίο πόλεμο της, τον αγώνα κατά των δυνάμεων του νεοναζισμού, αφού αυτό απειλεί όλη την ανθρωπότητα».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail