Υπερδύναμη έκανε την Ελλάδα ο Κυριάκος!

Το Μέγαρο Μαξίμου κοιτάει πλέον στα μάτια τον Λευκό Οίκο!

Πρόκειται αναμφισβήτητα για ένα επίτευγμα της κυβέρνησης Μητσοτάκη, το οποίο δεν έχει λάβει την ανάλογη προβολή.

Από: newsbreak.gr

Μιλάμε για την δομή του «επιτελικού κράτους» που ανέβασε την πατρίδα μας σε δυσθεώρητα ύψη, αγγίζοντας σχεδόν τις επιδόσεις της υπερδύναμης στον τομέα στελέχωσης της κυβέρνησης.

Την ώρα λοιπόν που ολόκληρος ο Λευκός Οίκος διαχειρίζεται τις τύχες των ΗΠΑ των 330,000,000 ψυχών με επιτελείο 474 ατόμων, στην Ελλάδα το Μέγαρο Μαξίμου αναβαθμίστηκε και για 11,000,000 πληθυσμό απασχολεί 440 άτομα! Δηλαδή, επί Κυριάκου Μητσοτάκη, η Ελλάδα κοιτάζει στα μάτια την υπερδύναμη!

Άλλη μία απόδειξη ότι ο Κυριάκος βρίσκεται κοντά στον λαό και ότι η Ελλάδα έτσι όπως πάει, θα ξεπεράσει σε αριθμό κυβερνητικών στελεχών ακόμα και την Σοβιετική Ένωση του Μπρέζνιεφ.

Αυτός ίσως να είναι ένας λόγος για την απέλπιδα προσπάθεια του Πούτιν να διαβάλλει και να πλήξει τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο οποίος δεν διστάζει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, όταν πρόκειται να δώσει ψωμί στους συνεργάτες του.

Δείτε τα στοιχεία:

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail