Θυσίασαν την Ιφιγένεια για να φυσήξει ούριος άνεμος να πάνε στην Τροία! Τους παρατρεχάμενους του Μητσοτάκη γιατί τους θυσίασαν;

Την Ιφιγένεια τη θυσίασαν για να φυσήξει ούριος άνεμος να πάνε για την Τροία! Τους παρατρεχάμενους του Μητσοτάκη γιατί τους θυσίασαν; Για να φυσήξει άνεμος να φέρει κανέναν πασοκικό ψήφο στη ΝΔ; Ο Μόνος ανέμος που φυσά είναι αυτός που κατακαίει την Ελλάδα, όοσο εσείς ασχολείστε να βάλετε ταυτότητες και διπλώματα στα κινητά, για να αποδεικνύεται η ύπαρξη του Έλληνα μονο όταν θα έχει φορτισμένη μπαταρία! 

Θόδωρος Γαλανόπουλος

Βρε δε γλυτώνετε με τίποτε! Και σήμερα να γινουν εκλογές και αύριο και σε ένα χρόνο. Κανένας δεν ξεχνά τον ακροδεξιό που βάλατε για υπουργό υγείας και μας έκανε τη ζωη ποδήλατο με πρόστιμα, ενώ οι θάνατοι πηγαίνουν σωρό στην Ελλάδα.

Κανένας δεν ξεχνά που αφήσατε τη χώρα άφραγκη πληρώνοντας τρελά ποσά για ρεύμα και καύσιμα και δίνετε στον πολιτη κατι ψίχουλα, κάτι πουρμπουάρ επιδόματα, λες και ο πολίτης είναι ο σερβιτόρος που σας φέρνει την ψήφο και του δίνετε κάτι τις για τον κόπο του.

Ουδείς ξεχνά ότι οι φωτιές συνεχίζονται, αλλά εσείς συνεχίζετε να ξεφορτώνετε καράβια με ανεμογεννήτριες για να γεμίσετε τα φαλακρά πλεον βουνά! Γιατί; Για να πληρώνουν ακριβότερα το ρεύμα οι ιθαγενείς; Και εσείς να τους παραμυθιάζετε με κλιματικές αλλαγές, πράσινες ενέργειες και άλλες μπουρούχες που ουτε κουμπάρος βουλευτή της ΝΔ δεν τα πιστεύει αυτά! 

Αν θέλετε να κάνετε κατι καλό για τη χώρα παραιτηθείτε όλοι! Αν και η αντιπολίτευση, θα σας παρακαλά να καθίσετε αλλα 5-10 χρόνια, μέχρι να βρει το ρυθμό της… Τελικά ούτε εργάτες γης υπάρχουν, ούτε ξενοδοχοϋπάλληλοι, ούτε πολιτικοί να κυβερνήσουν! Η χώρα στον αυτόματο πιλότο...και στον Πόντιο Πιλάτο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail