Ρωσία: Η καμπάνα χτυπά για τους συμμάχους των ΗΠΑ!

RIA Novosti / Sergey Guneev
Freepen.gr - Η συμπεριφορά του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη και αυτό που συμβαίνει στην Ουκρανία είναι ένα μάθημα για όλους, δήλωσε ο Vasily Nebenzya, Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ρωσικής Ομοσπονδίας στον ΟΗΕ, σε συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.

«Ελπίζουμε ότι οι ενέργειες της Δύσης σε αυτή τη χώρα (Ουκρανία) έχουν ανοίξει τα μάτια πολλών στον κόσμο στο πραγματικό υπόβαθρο των φαινομένων κρίσης που έχουν κυριεύσει τον πλανήτη μας. Τι συμβαίνει τώρα με την Ουκρανία και γενικά, η συμπεριφορά του ΝΑΤΟ στην ευρωπαϊκή ήπειρο τα τελευταία 30 χρόνια είναι ένα μάθημα για ολόκληρο τον κόσμο», είπε ο Nebenzya.

"Πιστεύετε ότι σε άλλες περιοχές οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους θα συμπεριφέρονταν διαφορετικά; Η ιστορία δείχνει ότι αυτό δεν ισχύει. Επομένως, μην ρωτάτε ποιον για χτυπάει η καμπάνα σήμερα, χτυπάει για εσάς", πρόσθεσε.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail