Ο Σουηδός υπουργός Μετανάστευσης θέλει να περιορίσει τον πληθυσμό των μη Σκανδιναβών σε προβληματικές περιοχές

Michelle_Raponi / pixabay
Ακολουθώντας το παράδειγμα της Δανίας - Ο Σουηδός υπουργός Μετανάστευσης Anders Ygeman πρότεινε η Σουηδία να ακολουθήσει το παράδειγμα της Δανίας επιδιώκοντας να θέσει ένα όριο στον πληθυσμό των μη Σκανδιναβών μεταναστών που ζουν σε προβληματικές περιοχές.

Paul Joseph Watson - summit.news / Παρουσίαση Freepen.gr

Σε μια συνέντευξη στην εφημερίδα Dagens Nyheter (DN), ο Ygeman αναγνώρισε ότι τα γκέτο όπου έχουν συγκεντρωθεί μετανάστες με φαινομενικά μικρή επιθυμία να ενσωματωθούν έχουν προκαλέσει τεράστια προβλήματα.

Η λύση του είναι να εφαρμόσει μια παρόμοια πολιτική με τη Δανία, η οποία έχει αρχίσει να κατεδαφίζει τμήματα γκέτο μεταναστών και να μετακινεί ανθρώπους αλλού σε μια προσπάθεια να σταματήσει τις «παράλληλες κοινωνίες» που γεννούν το έγκλημα και την κοινωνική εξάρθρωση.

Σύμφωνα με την προτεινόμενη νέα πολιτική, τουλάχιστον το 50 τοις εκατό των κατοίκων οποιασδήποτε περιοχής θα πρέπει να είναι Σουηδοί ή από τη Δανία, την Ισλανδία, τη Φινλανδία ή τη Νορβηγία.

«Νομίζω πως είναι κακό να υπάρχουν περιοχές όπου η πλειοψηφία είναι μη σκανδιναβικής καταγωγής», είπε ο Ygeman στο DN.

«Αν θέλεις να μάθεις σουηδικά, πρέπει να εξασκηθείς. Εάν ζείτε σε μια περιοχή όπου μπορείτε να τα βγάλετε πέρα ​​με τη γλώσσα της πατρίδας σας, γίνεται πολύ πιο δύσκολο να μάθετε και να αναπτύξετε τη γλώσσα», πρόσθεσε.

«Εάν, επιπλέον, έχετε μια δουλειά όπου μπορείτε να τα βγάλετε πέρα ​​στη γλώσσα της πατρίδας σας, πού θα εξασκήσετε τα σουηδικά; Σε αυτό το πλαίσιο, νομίζω ότι το να έχεις τέτοιου είδους στόχο μπορεί να είναι κάτι σημαντικό», εξήγησε ο Ygeman.

Η κυβέρνηση της Δανίας εφαρμόζει επί του παρόντος μια πολιτική που δίνει εντολή στις περιοχές να έχουν πληθυσμό που δεν αποτελείται από περισσότερο από το 30 τοις εκατό από κατοίκους μη δυτικής καταγωγής.

Η Σουηδία έχει εμφανώς αντιμετωπίσει τεράστια προβλήματα με την ενσωμάτωση του τεράστιου αριθμού μεταναστών που επέτρεψε να εισέλθουν στη χώρα τις τελευταίες τρεις δεκαετίες.

Όπως αναφέραμε προηγουμένως , αφού ήταν μια από τις ασφαλέστερες χώρες της Ευρώπης πριν από 20 χρόνια πριν από τη μαζική ανεξέλεγκτη μετανάστευση, η Σουηδία είναι τώρα η δεύτερη πιο επικίνδυνη στην ήπειρο όσον αφορά την εγκληματικότητα με όπλα πίσω μόνο από την Κροατία.

Πέρυσι, η γερμανική εφημερίδα Bild είχε τον τίτλο: «Η Σουηδία είναι η πιο επικίνδυνη χώρα στην Ευρώπη».

Οι πυροβολισμοί στη Σουηδία σημείωσαν ρεκόρ πέρυσι, καθώς οι αρχές αδυνατούν όλο και περισσότερο να περιορίσουν το έγκλημα συμμοριών μεταναστών. Υπήρξαν 46 ανθρωποκτονίες σε 335 πυροβολισμούς σε όλη τη χώρα, με τις περισσότερες από αυτές να σημειώνονται στα hotspots των μεταναστών στο Μάλμε, το Γκέτεμποργκ και τη Στοκχόλμη.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail