Ξεσηκωμός από το AfD στη Γερμανία: Τερματίστε τις παράλογες κυρώσεις, ξεκινήστε το Nord Stream 2

facebook.com/tinochrupallaAfD
Freepen.gr - Το επίσημο Βερολίνο πρέπει να εγκαταλείψει την «ανούσια πολιτική κυρώσεων» κατά της Ρωσίας προκειμένου να αποφύγει μια ενεργειακή καταστροφή. Αυτή τη δήλωση έκανε ο αρχηγός του κόμματος Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD) Τίνο Χρουπάλλα, σύμφωνα με την Freie Welt.

Συγκεκριμένα δήλωσε σχετικά με την επιβάρυνση του φυσικού αερίου που σχεδιάζει η ομοσπονδιακή κυβέρνηση από την 1η Οκτωβρίου για να ανακουφίσει τους εισαγωγείς φυσικού αερίου:

Η κυβέρνηση αποκαλύπτει τις δραματικές συνέπειες των μοιραίων πολιτικών της αποφάσεων στους πολίτες σε φέτες. Είναι απαράδεκτο οι πελάτες να επιβαρύνονται τώρα με το επιπλέον κόστος των εταιρειών φυσικού αερίου που πρέπει να πληρώσουν για τη βραχυπρόθεσμη, ακριβή αντικατάσταση του ρωσικού φυσικού αερίου. Πρόσθετο πρόσθετο κόστος έως και 1000 ευρώ, όπως έπρεπε πλέον να παραδεχτεί ο Χάμπεκ, πέρα ​​από τις αυξημένες τιμές του φυσικού αερίου, δεν είναι πλέον διαχειρίσιμο για πολλά ιδιωτικά νοικοκυριά. Τα «ακριβή μέτρα ανακούφισης» που ανακοίνωσε είναι μόνο κοινωνικά καλλυντικά. Αμέτρητοι πολίτες που έχουν ήδη έλλειψη χρημάτων ωθούνται βαθύτερα στη φτώχεια.

Η επιβάρυνση του φυσικού αερίου δεν είναι απαραίτητη, όπως ισχυρίζεται η κυβέρνηση, για να διατηρηθεί η παροχή φυσικού αερίου τον ερχόμενο χειμώνα, αλλά μια θεμελιώδης αλλαγή πορείας που έχει καθυστερήσει εδώ και καιρό, όπως απαιτεί εδώ και καιρό η κοινοβουλευτική ομάδα του AfD: η παράλογη πολιτική κυρώσεων που βλάπτει περισσότερο τη Γερμανία από ό,τι η Ρωσία πρέπει επιτέλους να τελειώσει. Η θέση σε λειτουργία του Nord Stream 2 δεν πρέπει να είναι ταμπού. Στόχος πρέπει επίσης να είναι η ανακούφιση από το βάρος των πολιτών και των επιχειρήσεων το συντομότερο δυνατό με αυστηρή μείωση των φόρων ενέργειας, πωλήσεων και εισοδήματος. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να αποτραπεί μια καταστροφή της ενεργειακής και κοινωνικής πολιτικής το φθινόπωρο».


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail