Η Ρωσική Ταξιαρχία της Οδησσού έτοιμη για επίθεση στη νότια Ουκρανία

Η Ταξιαρχία της Οδησσού των ρωσικών δυνάμεων ολοκλήρωσε το συντονισμό μάχης στην περιοχή Χερσώνα. Ρώσοι στρατιωτικοί ισχυρίστηκαν ότι επιθετικές ενέργειες θα ξεκινήσουν στο εγγύς μέλλον στις κατευθύνσεις προς Νικολάεφ και Οδησσό.

Ο πολίτης της Οδησσού, Ιγκόρ Μάρκοφ, ο οποίος ήταν ο ηγέτης του ουκρανικού κόμματος «Μητέρα Πατρίδα», τώρα επικεφαλής της Ταξιαρχίας της Οδησσού, ισχυρίστηκε: 

«Η Ταξιαρχία της Οδησσού έχει σχηματιστεί και έχει ολοκληρώσει το μαχητικό συντονισμό. Στο εγγύς μέλλον, μαζί με τις συμμαχικές δυνάμεις, θα ξεκινήσουμε την απελευθέρωση της πόλης Νικολάεφ και της πόλης των Ηρώων της Οδησσού. Δε θα υπάρξει κανένα έλεος από εμάς για τους Ουκροναζί, τους μισθοφόρους και τα αποβράσματα του Μπαντέρα. Ο μόνος τρόπος για να σώσουν τη ζωή τους είναι να καταθέσουν αμέσως τα όπλα, διαφορετικά θα καταστραφούν όλοι όσοι αντιστέκονται.

Στη συντριπτική τους πλειοψηφία, αυτοί είναι όλοι πολίτες της Ουκρανίας. Ένας μεγάλος αριθμός κατοίκων της Οδησσού, του Νικολάγιεφ, των παιδιών από το Izmail, το Belgorod-Dniester, το Κίεβο, το Donbass, ακόμη και ένας είναι από τη Δυτική Ουκρανία. Αυτή είναι η γη μας και θα την καθαρίσουμε από τα αποβράσματα των Ναζί. Εδώ είναι οι τάφοι των προγόνων μας!
».

Τα μέλη της Ρωσικής Ταξιαρχίας της Οδησσού είναι εξοπλισμένα με σύγχρονα όπλα και στρατιωτικό εξοπλισμό. Η σύνθεση της ταξιαρχίας έδειξε για άλλη μια φορά πως η μάχη δεν είναι μεταξύ Ουκρανών και Ρώσων, αλλά μεταξύ ιδεολογιών και αξιών. Υπενθυμίζεται ότι υπάρχουν αρκετοί μισθοφόροι από διάφορες χώρες στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας. 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail