Εντολή Σόιγκου: Μην αφήσετε ούτε έναν ουκρανικό πύραυλο να χτυπήσει το Ντονμπάς!

Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου έδωσε εντολή να ενισχυθούν οι στρατιωτικές ομάδες της χώρας Νότος [Γιουγκ] και Κέντρο για να αποτρέψουν τον ουκρανικό στρατό να πραγματοποιήσει μαζικές επιθέσεις με ρουκέτες στις πόλεις του Ντονμπάς και σε άλλες περιοχές, ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας σε ανακοίνωση το Σάββατο.

Σύμφωνα με το υπουργείο, ο Σόιγκου πραγματοποίησε επίσκεψη επιθεώρησης νωρίτερα στις στρατιωτικές ομάδες Νότος και Κέντρο, που συμμετέχουν στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση της Ρωσίας στο Donbass.

Ο Σόιγκου άκουσε εκθέσεις το Σάββατο που παραδόθηκαν από διοικητές των στρατιωτικών ομάδων Γιουγκ (Νότος) και Κέντρου που συμμετέχουν στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση της χώρας στην Ουκρανία, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Άμυνας.

Σύμφωνα με το υπουργείο, οι εκθέσεις για την τρέχουσα κατάσταση στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση παραδόθηκαν από τον στρατηγό Σεργκέι Σουροβίκιν, υπεύθυνο της στρατιωτικής ομάδας Γιουγκ, και τον Διοικητή της Κεντρικής Στρατιωτικής Περιφέρειας, Στρατηγό Αλεξάντερ Λάπιν, επικεφαλής του Κέντρου. 
 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail