Θάνατοι λουόμενων στη Χαλκίδα και στη Βεργιά Χαλκιδικής κι εντοπισμός σορού αγνοούμενου κολυμβητή στην Κόρινθο

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, βραδινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας «ΣΚΟΡΠΟΝΕΡΙΩΝ» Δήμου Χαλκιδέων βόρειου Ευβοϊκού κόλπου, 82χρονη ημεδαπή.

Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών, για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή «ΒΕΡΓΙΑΣ» Χαλκιδικής, 78χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Ν. Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, για τη διενέργεια νεκροψίας -νεκροτομής.

****

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Κορίνθου ότι 75χρονος ημεδαπός μετέβη για κολύμβηση, πρωινές ώρες χθες, στη θαλάσσια περιοχή ”ΣΟΥΣΑΚΙ” Κορίνθου και έκτοτε αγνοείτο.

Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ξεκίνησαν έρευνες από τρία περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., πέντε ιδιωτικά σκάφη και δύο ιδιώτες δύτες. Από αέρος επιχείρησε ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού, ενώ από ξηράς έρευνες διεξήχθησαν από περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Ο ανωτέρω εντοπίστηκε, χωρίς τις αισθήσεις του, στη θαλάσσια περιοχή όρμου Κεχριών από το Ρ/Κ “ΧΡΥΣΗ”, ενώ ανασύρθηκε από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και στη συνέχεια διεκομίσθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Ισθμίων του Λιμεναρχείου Κορίνθου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου – Καλαμάτας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail