Ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας διατάζει δράση κατά των αεροπορικών επιδρομών του Κιέβου

Freepen.gr - Ο υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου επιθεώρησε τα στρατεύματα που συμμετέχουν στη στρατιωτική επίθεση της Ρωσίας στην Ουκρανία. Τους διέταξε να λάβουν μέτρα για να σταματήσουν τα χτυπήματα του ουκρανικού στρατού εναντίον αμάχων, αποκάλυψε το υπουργείο την Τετάρτη.

Ο Σόιγκου επισκέφτηκε ένα διοικητήριο της ομάδας «Δύση» όπου έλαβε μια έκθεση προόδου για τη στρατιωτική εκστρατεία από τον Αντιστράτηγο Αντρέι Σιχεβόι.

«Αφού άκουσε την έκθεση…, ο Σεργκέι Σόιγκου έδωσε οδηγίες για περαιτέρω αύξηση της επιχειρησιακής ανταπόκρισης σχετικά με την καταστροφή εχθρικών μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων πάνω από περιοχές στα ρωσικά σύνορα, καθώς και για την ενίσχυση της πρόληψης επιθέσεων που εξαπολύουν οι εθνικιστές σε κατοικημένες περιοχές των απελευθερωμένων οικισμών λόγω της παράδοσης νέων πολεμικών οπλικών συστημάτων », αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, το υπουργείο αποκάλυψε ότι ο Σόιγκου είχε επίσης συναντηθεί με τους διοικητές των ομάδων «Νότος» και «Κέντρο» και είχε δώσει οδηγίες να εντείνουν τις ενέργειες που στοχεύουν στην αποτροπή επιθέσεων πυραύλων και πυροβολικού σε μη στρατιωτικές υποδομές από τον ουκρανικό στρατό. 
 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail