Γερμανός δημοσιογράφος προβλέπει κοινωνική κατάρρευση και μεγάλες αναταραχές το χειμώνα!

ukrinform.net
Freepen.gr - Η στρατιωτική βοήθεια του ΝΑΤΟ προς την Ουκρανία καταλήγει στη μαύρη αγορά, η οποία στο μέλλον θα αποτελεί σοβαρή απειλή για την ίδια τη Δύση, δηλώνει βέβαιος ο Γερμανός δημοσιογράφος Ράινερ Ρουπ. Έγραψε σχετικά σε στήλη του RT Deutschland.

Ο συγγραφέας μίλησε για την αυξανόμενη κόπωση των Δυτικών από την ουκρανική κρίση και τις συνέπειες των αντιρωσικών κυρώσεων.

"Πόσοι άνθρωποι στη Δυτική Ευρώπη θα θέλουν να πεθάνουν από την πείνα και να παγώσουν, να μείνουν άνεργοι, ίσως να μην μπορούν πλέον να πληρώσουν τα στεγαστικά τους δάνεια και να περιπλανηθούν στη γη; Φυσικά, όχι πολλοί", συνέχισε ο Ρουπ.

Κατά τη γνώμη του, ήδη το χειμώνα, η Δύση περιμένει κοινωνική κατάρρευση και μεγάλης κλίμακας ριζοσπαστικές διαμαρτυρίες, για τις οποίες οι τοπικοί αστυνομικοί δε θα είναι έτοιμοι. Μεταξύ των λόγων για αυτή την εξέλιξη των γεγονότων, ο δημοσιογράφος κατονόμασε τη μαζική προμήθεια όπλων στο Κίεβο.

Οι ουκρανικές αρχές έχουν χάσει εδώ και καιρό κάθε έλεγχο σχετικά με την τοποθεσία πολλών όπλων <…>. Δεν είναι περίεργο ότι [η Ουκρανία] περιλαμβάνεται σε διεθνείς λίστες ως μία από τις πιο διεφθαρμένες χώρες στον κόσμο", εξήγησε ο Ρουπ.

Επέστησε την προσοχή στο γεγονός ότι πρόσφατα υπήρξαν όλο και περισσότερες αναφορές για όπλα από την Ουκρανία σε μαύρες αγορές στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική. Από εκεί, σύμφωνα με τον ίδιο, τα παράνομα εμπορεύματα μπορούν να πέσουν στα χέρια των Ευρωπαίων ριζοσπαστών.

Ο παρατηρητής ανέφερε στοιχεία για το κόστος των όπλων του ΝΑΤΟ στη μαύρη αγορά: για παράδειγμα, οι αντιαρματικοί πύραυλοι Javelin πωλούνται ήδη από 30.000 δολάρια. Επιπλέον, πωλούνταν πολυάριθμα τουφέκια, πολυβόλα, χειροβομβίδες και αλεξίσφαιρα γιλέκα κατασκευασμένα στις δυτικές χώρες.

"Η ζήτηση υπάρχει ξεκάθαρα. Οι αγοραστές είναι τρομοκρατικές οργανώσεις και μέλη ομάδων οργανωμένου εγκλήματος. Οι περισσότεροι πωλητές προσφέρουν μια θέση στο έδαφος της Ουκρανίας για την παράδοση όπλων", είπε ο Ρουπ. 


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail