Σόιγκου: Ο πόλεμος στην Ουκρανία θα συνεχιστεί μέχρι να πετύχουμε όλους τους στόχους μας

Freepen.gr - Η ειδική στρατιωτική επιχείρηση της Ρωσίας στην Ουκρανία θα συνεχιστεί έως ότου εκπληρωθούν πλήρως όλοι οι στόχοι που έθεσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, δήλωσε ο υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου στην τηλεδιάσκεψη του υπουργείου την Τρίτη.

Η ζωή και η υγεία του ρωσικού στρατιωτικού προσωπικού και η ασφάλεια των πολιτών αποτελούν καθήκοντα ύψιστης προτεραιότητας, τόνισε ο υπουργός Άμυνας.

Τα ρωσικά στρατεύματα δεν πρόκειται να σταματήσουν τις επιχειρήσεις τους μετά την πλήρη απελευθέρωση του εδάφους της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουγκάνσκ, δήλωσε ο αρχηγός Άμυνας.

«Η ειδική στρατιωτική επιχείρηση θα συνεχιστεί έως ότου εκπληρωθούν πλήρως οι στόχοι που έχει θέσει ο ανώτατος αρχιστράτηγος», τόνισε.

Ο Ρώσος αρχηγός άμυνας δεν διευκρίνισε τα καθήκοντα και τις κατευθύνσεις στα οποία πρέπει να επικεντρωθούν τα ρωσικά στρατεύματα. Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ανακοίνωσε στις 5 Ιουλίου ότι είχε λάβει προτάσεις από στρατηγούς για να προχωρήσει η προέλαση και τόνισε ότι οι μονάδες, που συμμετείχαν στην απελευθέρωση της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουγκάνσκ, θα έπρεπε να ξεκουραστούν ενώ οι ομάδες μάχης Βοστόκ και Ζαπάντ θα πρέπει να «κινηθούν για την υλοποίηση των καθηκόντων τους βάσει των προηγουμένως εγκεκριμένων σχεδίων».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail