Γιατί η Ρωσία πρέπει να είναι ισχυρή - Μεντβέντεφ

RIA Novosti / Ekaterina Shtukina
Η Ρωσία πρέπει να είναι ισχυρή, ώστε κανείς να μην μπορεί καν να σκεφτεί να προσπαθήσει να αναλάβει επιθετικές ενέργειες εναντίον της, δήλωσε ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, αναπληρωτής επικεφαλής του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας.

"Αυτό είναι απλώς μια δικαιολογία για να συνεργαστούμε. Για να είναι δυνατή η χώρα μας. Έτσι ώστε κανείς να μην μπορεί καν να σκεφτεί να προβεί σε επιθετικές ενέργειες εναντίον του κράτους μας", είπε σε συνάντηση με βετεράνους του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου.

Ο Μεντβέντεφ υπενθύμισε τα στρατιωτικά όπλα ορισμένων χωρών που στοχεύουν τη Ρωσία. 

"Η Ρωσία δεν μπορεί να είναι αδιάφορη σε αυτό. Ανεξάρτητα από το πώς προσπαθούμε να χτίσουμε σχέσεις, να κάνουμε φίλους, η ζωή είναι ζωή... Η τρέχουσα κατάσταση το δείχνει αυτό. Εάν δεν αντεπιτεθείς, αν αγνοήσεις τέτοιες απειλές, τελειώνει πολύ άσχημα" αυτός είπε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail