Σε παράλληλο σύμπαν ο Ζελένσκι: Εκεχειρία με Ρωσία χωρίς επιστροφή εδαφών μόνο θα παρατείνει τη σύγκρουση

φωτο Ουκρανική Προεδρία
Μια εκεχειρία μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας χωρίς επιστροφή εδαφών θα δώσει στη Ρωσία μόνο χρόνο για να ξεκουραστεί και να συνεχίσει περαιτέρω τη σύγκρουση, δήλωσε ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βλαντιμίρ Ζελένσκι σε συνέντευξή του στη Wall Street Journal που κυκλοφόρησε την Παρασκευή.

"Το πάγωμα της σύγκρουσης με τη Ρωσική Ομοσπονδία σημαίνει μια παύση που δίνει στη Ρωσική Ομοσπονδία ένα διάλειμμα για ξεκούραση. Δεν θα χρησιμοποιήσουν αυτή την παύση για να αλλάξουν τη γεωπολιτική τους ή για να αποκηρύξουν τις αξιώσεις τους στις πρώην σοβιετικές δημοκρατίες".

Σύμφωνα με τον Ζελένσκι, μετά από μια τέτοια παύση, σε δύο ή τρία χρόνια, η Ρωσία «θα καταλάβει άλλες δύο περιοχές και θα πει ξανά: Παγώστε τη σύγκρουση». "Και θα συνεχίσει να προχωρά όλο και περισσότερο. Εκατό τοις εκατό", πρόσθεσε. 

Συνεπώς ας αναρωτηθεί ο κόσμος γιατί ο Ζελένσκι έκανε ό,τι μπορούσε για να προκαλέσει τον πόλεμο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail