Ζευγάρι αλλοδαπών έκλεβε πορτοφόλια από τουρίστες στο ιστορικό κέντρο

user32212 / pixabay
Συνελήφθησαν δυο (2) αλλοδαποί (άνδρας-γυναίκα) για κλοπή πορτοφολιού από τουρίστες στην περιοχή του ιστορικού κέντρου της Αθήνας

Στο πλαίσιο ειδικής επιχειρησιακής δράσης του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, για την πρόληψη και αποτροπή αξιόποινων πράξεων στους χώρους αρχαιολογικού ενδιαφέροντος στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, μεσημβρινές ώρες της 11-7-2022 συνελήφθησαν, 48χρονος και 46χρονη αλλοδαποί, για κλοπή πορτοφολιού από τουρίστες.

Ειδικότερα οι κατηγορούμενοι εντοπίσθηκαν, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, να προσεγγίζουν στην περιοχή του ιστορικού κέντρου της Αθήνας ζευγάρι τουριστών και με τη μέθοδο της απασχόλησης να αφαιρούν από την γυναίκα το πορτοφόλι της. Άμεσα τους ακινητοποίησαν και τους συνέλαβαν.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • το αφαιρεθέν πορτοφόλι με πλήρες το περιεχόμενο του (205 ευρώ και 85 λίρες Αγγλίας) που αποδόθηκε στην παθούσα
  • 2 κινητά τηλέφωνα
  • το χρηματικό ποσό των 170 ευρώ

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για τη συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις συνεχίζεται.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail