Αγνοούμενος αλιέας εντοπίστηκε νεκρός στη Ζαχάρω

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Κατακόλου, για περιστατικό αγνοούμενου 71χρονου ημεδαπού αλιέα, ο οποίος είχε μεταβεί για αλιεία στη θαλάσσια περιοχή Κυπαρισσιακού κόλπου.

Υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ξεκίνησαν έρευνες στην εν λόγω περιοχή από ένα Ν/Γ σκάφος, τρία (03) ιδιωτικά σκάφη, ένα Ε/Π της Π.Α., καθώς και ένα περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., από ξηράς.

Ο 71χρονος εντοπίστηκε από λουόμενους, χωρίς τις αισθήσεις του, εντός θαλάσσιου ύδατος, στην παραλία Ζαχάρως Ν. Ηλείας και σε απόσταση περίπου διακοσίων (200) μέτρων από το κάμπινγκ. Άμεσα στην περιοχή έσπευσαν στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., καθώς και διασώστες του ΕΚΑΒ, οι οποίοι παρέλαβαν τον ανωτέρω και τον μετέφεραν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κρεστενών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του και αναγνωρίστηκε από τους οικείους του.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail