Σκύλος δάγκωσε παιδί στην Εύβοια - Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του

Συνελήφθη ιδιοκτήτης σκύλου, ο οποίος χθες το πρωί σε παραθαλάσσια περιοχή της Εύβοιας, δάγκωσε και προκάλεσε επικίνδυνες σωματικές βλάβες σε ανήλικο αγόρι

Συνελήφθη, χθες (30-07-2022) το βράδυ, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Διρφύων – Μεσσαπίων Ευβοίας, ημεδαπός καθώς σκύλος ιδιοκτησίας του, χθες το πρωί, σε παραθαλάσσια περιοχή της Εύβοιας, δάγκωσε και προκάλεσε επικίνδυνες σωματικές βλάβες σε ανήλικο αγόρι.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Διρφύων – Μεσσαπίων μετέβησαν στο Κέντρο Υγείας Ψαχνών, όπου ενημερώθηκαν ότι χθες το πρωί διεκομίσθη ένας ανήλικος, συνοδευόμενος από τον πατέρα του, φέροντας τραύματα στον αυχένα, στο στήθος και στο αυτί, από δάγκωμα σκύλου.

Το αγόρι, μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών στο Κέντρο Υγείας Ψαχνών, διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας και ακολούθως σε Νοσοκομείο της Αττικής, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και παραμένει νοσηλευόμενο.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο κ. Εισαγγελέας Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Διρφύων – Μεσσαπίων.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail