Ο Ρουμάνος πρόεδρος προειδοποιεί για δύσκολες στιγμές λόγω της κρίσης

OnofreiD / pixabay
Ο πρόεδρος της Ρουμανίας Κλάους Γιοχάνις δήλωσε την Τρίτη ότι η χώρα αντιμετωπίζει δύσκολες στιγμές λόγω της ενεργειακής και επισιτιστικής κρίσης, επομένως ο πληθυσμός πρέπει να είναι υπομονετικός και η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να βοηθήσει όσους το έχουν ανάγκη.

«Η ενεργειακή κρίση δεν έχει τελειώσει, μιλούν και για την επισιτιστική κρίση, που δεν μας επηρεάζει άμεσα, αλλά αν αυξηθούν οι τιμές σε όλο τον κόσμο, τότε μας περιμένει το ίδιο. Πρέπει να προετοιμαστούμε για δύσκολες στιγμές, αν και αυτές οι κρίσεις δεν προκλήθηκαν από εμάς», δήλωσε ο Γιοχάνις σε συνέντευξη Τύπου.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο πληθυσμός «χρειάζεται να έχει υπομονή», και η κυβέρνηση θα λάβει μέτρα για τη στήριξη του πληθυσμού σε όλους τους τομείς, καθώς και για τη στήριξη της οικονομίας. «Αυτό είναι το σχέδιό μας για να περάσουμε δύσκολες στιγμές», είπε ο Κλάους Γιοχάνις.

 
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail