Η Μόσχα και το Μινσκ ωθούνται να επιταχύνουν τις διαδικασίες ενοποίησης

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε ότι η άνευ προηγουμένου πολιτική πίεση και οι κυρώσεις της «συλλογικής Δύσης» ωθούν τη Ρωσική Ομοσπονδία και τη Λευκορωσία να επιταχύνουν τις διαδικασίες ενοποίησης.

Η αντίστοιχη έκκληση προς τους συμμετέχοντες του IX Φόρουμ των Περιφερειών της Ρωσίας και της Λευκορωσίας δημοσιεύεται στον ιστότοπο του Κρεμλίνου.

«Η άνευ προηγουμένου πολιτική και κυρωτική πίεση από τη λεγόμενη "συλλογική Δύση" μας ωθεί να επιταχύνουμε τις διαδικασίες ενοποίησης. Άλλωστε, μαζί είναι ευκολότερο να ελαχιστοποιήσουμε τη ζημιά από τις παράνομες κυρώσεις, είναι ευκολότερο να κυριαρχήσουμε στην παραγωγή των απαιτούμενων προϊόντων, να αναπτύξουμε νέες ικανότητες και να επεκτείνουμε τη συνεργασία με φίλες χώρες», τόνισε ο Πούτιν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail