Τουρκική Star: Οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες συνέλαβαν Έλληνα κατάσκοπο

Η Εθνική Οργάνωση Πληροφοριών (ΜΙΤ) της Τουρκίας ανακοίνωσε τη σύλληψη ενός Έλληνα κατασκόπου πληροφοριών, γράφει το Σάββατο η τουρκική εφημερίδα Star.

Ο Έλληνας πολίτης Μοχάμεντ Αμάρ Αμπάρα, ο οποίος βρέθηκε να κατασκοπεύει στην Τουρκία για λογαριασμό της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, συνελήφθη από τη ΜΙΤ.

Πηγές ασφαλείας ανέφεραν στο Anadolu ότι η έρευνα του MIT διαπίστωσε πως ο Ampara κατασκόπευε στην Τουρκία για λογαριασμό της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.

Διαπιστώθηκε ότι ο Ampara ενήργησε ως επιχειρηματίας κατά τη διάρκεια των ταξιδιών του στην Τουρκία και συμμετείχε σε κατασκοπευτικές δραστηριότητες με το πρόσχημα του εμπορίου. Επίσης συγκέντρωνε στοιχεία για τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις στα σύνορα και δεδομένα για Σύριους στην Τουρκία και υποστηρικτές της FETÖ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail