Πούτιν σε ηγέτες των G7: Πριν βγάλετε τα ρούχα για φωτογράφιση, κόψτε πρώτα το ποτό!

At a State Council Presidium meeting on social support. Photo: RIA Novosti
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν σχολίασε τις συζητήσεις των ηγετών της G7 για τη φωτογράφισή τους και την έκφραση της επιθυμίας τους να γδυθούν για μια φωτογραφία, χαρακτηρίζοντάς το ένα αποκρουστικό θέαμα.

«Δεν ξέρω πώς ήθελαν να γδυθούν: μέχρι τη μέση, κάτω από τη μέση, αλλά νομίζω ότι θα ήταν ένα αηδιαστικό θέαμα», είπε ο Πούτιν στους δημοσιογράφους πριν πετάξει από το Ασγκαμπάτ, όπου γινόταν η σύνοδος κορυφής της Κασπίας.

Ο αρχηγός του κράτους θυμήθηκε τον ποιητή Alexander Pushkin, ο οποίος είπε ότι μπορείς να είσαι έξυπνος άνθρωπος και να σκέφτεσαι την ομορφιά των νυχιών σου.

"Συμφωνώ με αυτό. Όλα σε έναν άνθρωπο πρέπει να είναι αρμονικά: τόσο η ψυχή όσο και το σώμα. Αλλά για να είναι όλα τόσο αρμονικά, είναι απαραίτητο να εγκαταλείψετε την κατάχρηση αλκοόλ και άλλες κακές συνήθειες, να ασχοληθείτε με τη φυσική κουλτούρα και τον αθλητισμό», πρόσθεσε ο Πούτιν.

Η σύνοδος κορυφής της G7, υπό την προεδρία της Γερμανίας, πραγματοποιήθηκε στις 26-28 Ιουνίου στο κάστρο Elmau στη Βαυαρία.

Το Γαλλικό Πρακτορείο ανέφερε νωρίτερα ότι οι ηγέτες της G7 μιλούσαν για τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού γεύματος και συζητούσαν εάν θα έπρεπε να γδυθούν για να δείξουν ότι ήταν πιο «ψαγμένοι» από τον Ρώσο ηγέτη αναφερόμενοι σε παλαιότερες φωτογραφίες του.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail