Ρωσική σημαία στη Μελιτόπολη και δεκάδες διαβατήρια άρχισαν να μοιράζονται στους κατοίκους

RIA Novosti / Alexey Maishev
Freepen.gr - Στην κεντρική πλατεία της Μελιτόπολης υψώθηκε η ρωσική σημαία με αφορμή την Ημέρα της Ρωσίας, αναφέρει το RIA Novosti επικαλούμενο την υπηρεσία Τύπου της στρατιωτικής-πολιτικής διοίκησης της πόλης.

Ο επικεφαλής της στρατιωτικής-πολιτικής διοίκησης της περιοχής Zaporozhye, Yevgeny Balitsky, παρέδωσε ρωσικά διαβατήρια στους κατοίκους της περιοχής και υποσχέθηκε ότι «η Ρωσία δεν θα πάει πουθενά».

Η τελετή πραγματοποιήθηκε κατά την Ημέρα της Ρωσίας, σε ένα κτίριο στη διοίκηση της πόλης, ενώ τα διαβατήρια παραδόθηκαν σε δεκάδες άτομα υπό τον ύμνο της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

"Σήμερα, την Ημέρα της Ρωσίας, με περηφάνια στην καρδιά μου συγχαίρω όλους όσους έγιναν πολίτες μιας τεράστιας, σπουδαίας, δίκαιης χώρας. Αυτή είναι μια άλλη απόδειξη ότι η Ρωσία δε θα πάει πουθενά. Είμαστε εδώ για πάντα. Αυτά τα εδάφη ήταν κάποτε ρωσικά, κατακτήθηκαν από τους τσάρους, ξαναχτίστηκαν από τη Σοβιετική Ένωση και θα αναπτυχθούν μαζί με όλο το λαό της Ουκρανίας. Γιατί η Ουκρανία είναι ένας λαός, όχι ένα έδαφος. Με το λαό! Πάμε σε ένα λαμπρό μέλλον, που μας κληροδότησαν οι πατεράδες και οι παππούδες μας, που πολέμησαν ενάντια στο φασισμό, πολέμησαν για την ισότητα, για τη δικαιοσύνη. Γιατί η Ουκρανία είναι ένας λαός, όχι ένα έδαφος", είπε ο Balitsky.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail