Όταν παραμποδίζεται η αναπαραγωγή εξαιτίας της κρατικά επιβαλλόμενης εξαθλίωσης

Antranias / Pixabay
Εισαγωγή φτηνών εργατικών χεριών χρειάζεται γιατί για φτηνά εργατικά χέρια μιλάμε όταν μια κοινωνία αποφασίζει συνειδητά ότι δε θέλει να κάνει παιδιά έχοντας τη δυνατότητα κι όχι όταν το κράτος τα θεωρεί τεκμήριο.

Δεν ξεχνάμε φυσικά ότι είναι εξαιρετικά σπάνια η περίπτωση κάποιος να πληρώνει ικανοποιητικά και να μη βρίσκει υπαλλήλους.  

Όταν παραμποδίζεται η αναπαραγωγή εξαιτίας της κρατικά επιβαλλόμενης εξαθλίωσης, το λες και έγκλημα σε βάρος μιας κοινωνίας που αποτελεί ένα από τα κομμάτια του υπέροχου μωσαϊκού του πλανήτη μας.  

Ρατσισμός είναι να καταντούν οι λαοί φτηνά αναλώσιμα εργατικά χέρια για να πλουτίζουν οι πολυεθνικές που δεν έχουν πατρίδα και να μην είναι κυρίαρχοι σε ελεύθερες πατρίδες απολαμβάνοντας οι ίδιοι τον πλούτο των οικοπέδων τους.

Μελίνα Κονταξή, Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail